Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy jobban érezze magát?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom meleg. Nagyon jól titkolta, mert én sem tudtam róla. A szülei kikészítették otthon, hogy undorodnak tőle, meg olyanokat mondtak neki, hogy megbánták azt hogy vállalták. Sokat fogyott, de még akkor sem mondta el miért. Pár napja panaszkodott, hogy baj van otthon. Este elmondta, hogy az a baj, hogy kikészítették otthon a melegsége miatt. Sírt és megölelgettem, vigasztaltam amikor megcsókolt. Mondtam neki, hogy nem vagyok meleg, valahogy mégis sajnáltam és visszacsókoltam. Történt más is, de nekem barátnőm van.2019. júl. 20. 13:17
1/17 StevenUp 

válasza:

Fuuuuj hogy tudtál smárolni egy homárral?
2/17 anonim 

válasza:

Első, te egy tirpák p*raszt vagy. Kezdjük ott hogy valaki sajnálatból nem lesz meleg...
Kérdező, kicsit butaság volt a részedről az hogy visszacsókoltál, mert lehet így hiú reményeket keltettél benne. Szóval ezt tisztázd le vele, hogy egyszeri dolog volt és ennyi.
A legtöbb amit tehetsz, hogy mellette vagy, meghallgatod, esetleg elmész vele bulizni. Hidd el már ez sokat számít.
3/17 anonim 

válasza:

És mi történt még? Szex is volt? Biztos nagyon megsajnaltad, azért történhetett. Jó barat vagy,ha ezt is bevallaltad,így segítettél neki.
4/17 anonim 

válasza:

#1-es, te egy hányinger vagy. Ha értelemeset nem tudsz írni annál, hogy "köcsög", akkor meg se szólalj, legalább más nem kap tőled leprát ;) 2. válaszoló se valami értelmes.
Jobban járnál, hogy nem hitetnéd el vele, hogy viszonzod az érzéseket, de mond neki, hogy mindig vele leszel.
5/17 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy nincs hajlamom ilyesmire, de meleg nem vagyok. Bennetek homofóbokban is van hajlam ezért olvassátok a homoszex kategóriát ahelyett, hogy a nőkön elmélkednétek.
2019. júl. 20. 13:31
6/17 A kérdező kommentje:
A barátom csinálta orálisan, én meg kivertem neki. Amúgy nekem fontos, és bánt, hogy ezt tették vele otthon. Valamennyi vonzalmat érzek iránta, mert olyan kisfiús nem olyan férfias.
2019. júl. 20. 13:42
7/17 anonim 

válasza:

Ezek után nem lesztek zavarban egymás előtt? Hogy tudtok barátok maradni? Biztos akarja majd meg egyszer, esetleg tényleges szexet is majd. Neked nem kellemetlen? Csak azért kerdezem,mert én biztos zavarban lennék. Baratnodnek elmondod? Bar lehet jobb ha nem tud róla. Szerintem lehet,hogy több is kialakul majd a baratoddal most,hogy ez történt.
9/17 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek nem mondom el. Ugyanúgy tekintek rá mint eddig. Huszonévesek vagyunk.
2019. júl. 20. 17:34
10/17 anonim 

válasza:

Hiba volt a csók, szerintem is. Ezt mindenképp beszéld meg vele és nyugtasd meg hogy rád mindig számíthat. Ha elhívnád enni, iszogatni az sokat jelentene neki, de persze csak baráti szándékkal. Habár ezek szerint nem a baráti szándék kellhet neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!