Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktivok az baj? Full passiv ki nő szeretne lenni?
Miért szeretne nő lenni?
Melegeket pont a férfiasság izgatja, tehát elvileg igen, baj.
Nekem speciel nem az esetem aki egy kicsit is feminin, de elfogadom aki ilyen és biztos van akinek ez tetszik.
Én teljesen maszkulin párti vagyok, a szőrös láb, karok, mellkas, sármosság izgat fel.
Ad1: Az úgynevezett "melegek" felének nem szexuális mássága van, vagyis nem homoszexuálisok, hanem a férfitől eltérő pszichológiai nembe, más genderbe tartoznak.
Ad2: Pont azokra jellemző ez, akik nem csak fiú testre / testrészekre izgulnak fizikailag, hanem ezen felül mindenféle férfias körítésre, megjelenésre, kisugárzásra, öltözködésre, viselkedésre, és egy szőrös férfi erős oltalmazó karjaiba való bújásra vágynak. Ez nem orientáció, ez már önmaguk lelkivilágából fakad. Ehhez nem elég homoszexuálisnak lenni, ez már megkérdőjelezi az illető agyának férfiként való működését is.
Röviden be lehet fejezni ezt az "igazi homoszexuálisok igazi férfira és férfiasságra vágynak" kazettát, mert nem fogtok jól kijönni belőle. A sima homoszexuális az férfi testalkattól izgul, de nem valami elvont férfiassági miliőre vágyik. A melegeknek az a fele, aki igen, na pont az sorolta rossz helyre magát. Úgyhogy mi, a feminimebb srácokat kedvelő másik százmillió is maradunk az "igazi homoszexuálisok" táborában, köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!