Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha már nem érdekled, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nem érdekled, de a barátságodat szeretné élvezni?

Figyelt kérdés

A kérdésem az, hogy miként lehet elérni azt, hogy újra érdeklődjön irántad, a személyed, a véleményed és az életed iránt az az ember, aki régen oáig volt meg vissza, de ahogy telt az idő ez az érdeklődés eltűnt?

Nem bűbájokra és "játszmákra" vagyok kíváncsi, hanem egész egyszerűen arra, hogy miként lehet elérni, hogy újra adjon a véleményemre és valalemlyest "felnézzen" rám.

2019. febr. 26. 12:58
 1/4 A kérdező kommentje:
A kiírt kérdés arra utal, hogy még van egy minimális érdeklődés.. mivel szeretne barátkozni. Ezt kéne kicsit felturbózni valahogy.
2019. febr. 26. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nincs semmi bűbáj.Arra kell rájönnod,miért hagyott alább az érdeklődése.
2019. febr. 26. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem azért, mert rájött, hogy én sem vagyok rendíthetetlen.. míg nem bukkant ki, hogy én is tudok a mélyben lenni, addig kb csodálattal allt felém.
2019. febr. 27. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon nem fair a részéről.:(
2019. febr. 27. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!