Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti már éreztétek úgy magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti már éreztétek úgy magatokat, hogy megtaláltátok a másik feleteket? 18/f

Figyelt kérdés

Hasonló a gondolkodási módotok, életfelfogás is hasonlít, tudnak segíteni egymásnak, úgy érzi, hogy mellette nem stresszel, örökké magához ölelné, meg ilyenek.

Nekem van egy fiú ismerősöm, aki habár jó ideje tetszett, de mostanában átfordult "kicsit" többé az érzéseim felé. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, nem félek mellette, ami az előzőeknél nem így éreztem. Meg ha kell mondanom egy ideált, akkor ő lenne az.

Egy közös van azért bennünk, mind plátói.

2019. júl. 16. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nem.
2019. júl. 16. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyszer úgy éreztem. Mindenben passzoltunk, hobbitól kezdve a zenei ízlésem át a kajákig. Sajnos még az ideáljaink is teljesen egyformák voltak, így én nem fértem bele a képbe nála. Mondjuk utána ki is derült róla, hogy egy hatalmas gyökér.
2019. júl. 17. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem így egyszer nagyon szerettem mindent megtettem volna érte de csunyán átvágott. Azóta nem is biztosan tudom higyjek e még a szerelemben.
2019. júl. 17. 08:43
 4/7 anonim válasza:
100%
Sajnos én is hasonlóan jártam, mint a hármas.
2019. júl. 17. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja volt mar ilyen. Aztan osszejott egy csajjal
2019. júl. 17. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Pár évig tartott. Azután megváltozott minden sajnos ...
2019. aug. 20. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen :)
2019. szept. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!