Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen jöttetek rá, hogy van valami fétisetek?
suliban beindultam ha boxerben látom a srácokat
de egy kivillanó boxeralsó is beinditott mindig tizenévesen
Már 9-10 évesen izgalomba hozott (nyílván nem szexuális) ha bizonyos cipőket felvehettem, például volt hogy egyik osztálytársam hiányzott aznap, én meg a tornazsákjából kitúrtam a tornacipőjét, és abban voltam egész napköziben (ez volt 4.-ben). Egyik barátomnak meg a gumicsizmáját akartam felhúzni titokban, de kicsi volt rám. Aztán később a tornacipőkre voltam még jobban rákattanva, tesi óra után magamon hagytam és abban mentem haza, meg úgy vertem ki, hogy a lábamon az volt. Aztán 14 évesen kerültem "közelebb" a tornacipőhöz, néha ráhúztam a farkamra, ráfeküdtem, és megdugtam, közben a párjának a gumiorrát nyalogattam.
Majd 18 évesen vettem gumicsizmát, 22 évesen latexruhát.
Szóval gyerekkorom óta megmagyarázhatatlan okokból vonzódom a gumihoz, minden formájában. xD
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!