Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biszexuális vagyok miért vannak ilyen érzéseim?
Figyelt kérdés
Tudom magamról, hogy biszex vagyok. Fiúval nem voltam, és lehet, hogy lennék, társkeresőn ismerkedni félnék, hogy lebukok valami ismerős előtt. Már voltam szerelmes fiúkba, persze ez csak plátói volt sohasem beszéltem róla. A problémám az, hogy a szex még megy a barátnőmmel, de amikor már nagyon felizgulok csak úgy tudom élvezni, ha fiúra, fiúkra gondolok. Különben nem menne. És tényleg szeretem a barátnőmet ezért nem értem, hogy mi ez. Meg olyan gondolataim vannak, ha közösen zuhanyzok, hogy milyen jó lenne fiúval kapcsolatban lenni, meg szeretni egymást. Ez csak így jön és nem értem miért, amikor ezzel a lánnyal szeretnék élni. 25 éves vagyok. Meleg biztos nem vagyok csak azt nem értem miért érzek ilyesmit. Amikor tudom, hogy úgysem lehetnék fiúval boldog kapcsolatban.2019. júl. 15. 19:25
1/7 anonim 

válasza:

Azért van benned ez a kavarodás, mert van egy erős vágyad amit még nem éltél meg... Ha nem más, titokban, de ismerkedj fiúval. Próbáld megélni a vágyaid, meglátod, azután csillapodik benned a zűrzavar.
2/7 anonim 

válasza:

Úgy gondolom, hogy inkább meleg vagy. Fogadni mernék ha megismernél egy meleg fiút aki tetszik neked a barátnőddel hamar véget érne a kapcsolatod.
4/7 anonim 

válasza:

Én meg amikor már fel vagyok izgulva akkor jobban szeretek lányokra gondolni (maszturbálásnál) akkor én meg heteró vagyok és nem biszex?
5/7 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Van kedved erről beszélgetni? Ha igen, írj!
6/7 A kérdező kommentje:
5.Te is hasonló helyzetben vagy?
2019. júl. 16. 11:08
7/7 anonim 

válasza:

Van hasonlóság, de így nem... Priviben, ha akarod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!