Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, nektek milyen testalkatú fiúk jönnek be és nektek milyen a testalkatotok?
Jelenleg nagyon el vagyok hízva, de amúgy is elég hibrid testalkatú vagyok, nagy vastag combok, derékban elég széles, vállban viszont keskeny, a végtagjaim elég véznák. Szóval mikor le voltam fogyva "vékonyra", akkor se tudtam hova tenni magam.
És sajnos az átlagosan vékony és enyhén izmos srácok jönnek, de azért a nagyon kigyúrtakat se utasítanám vissza. Azért sajnos, mert szinte esélytelen, hogy a jelenlegi testalkatommal ilyen srácokkal bármit is csináljak.
Általában első tali után le is ráznak. Azért annyi önérzetem van, hogy nem fogok coming outolni hogy kövér vagyok (valaki még a profilján magyarázkodik is, hogy amúgy jár kondiba, meg már fogyott 5 kilót, meg amúgy a pajzsmirigy... WTF?).
Én se kérek hangfelvételt a beszédéről meg videót a kézmozdulatairól, hogy kiderítsem feminin-e a srác.
Ha arcra bejövök valakinek és szimpatikusnak gondol, akkor talizzunk.
28F
Hááát, én elég magas vagyok (185-6), és elég vékony, bárvalamennyi izom van rajtam...
Nekem azok a srácok jönnek be, akik
1. fiatalok
2. sportosak---nem szétgyúrt, hanem sportos, magyarán van válla,és a mellizomért én személy szerint oda vagyok...
3. jófej, mert nekem a személyiség a döntő
4.enyhén szőrös, a lábon meg a hason nekem is tetszik, bár a mellkasszőr nekem nem jön be
5. legyen magas (relatíve), mert fura lenne lefelé nézni arra akivel vagyok... de egy legalább 180 jó lenne
Ja, és ha lehet legyen uni, abból baj nem lehet :D
18/f
Vékony, átlagos, max kicsit szálkás.
Én pocakos, kidobó testalkatú fickó.
Nem egy nyerő párosítás.
25
11-es válaszoló!
Fel a fejjel, úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a párja valahol a világban. Aki pont úgy szerti majd ahogy van.
Sajnos nem tudom, hogyan nézel ki, de szerintem biztos nem vagy csúnya.
Nekem a nagyon kövérek tetszenek. Lehet, hogy pont a te alkatod a nyerő.. Ki tudja 😏😋
Én egy magas, átlagos kinézetű srác vagyok, (kis pocak) nekem igazából az extrém sovány és az extrém kövér nem jön be, meg az agyongyúrt. Ami bejön, az a formás, sportos, vagy átlagos. Bejön ha magas egy férfi.
18, M/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!