Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, nektek milyen testalkatú fiúk jönnek be és nektek milyen a testalkatotok?
Vékony (az sem baj ha nagyon), vagy max egy nagyon enyhén izmos alkat + ne legyen nagyon magas
Hasonló vagyok én is
29F
Magas sportos jön be nem a full kigyúrt hanem finoman látható izmok kicsi kockahas
Én hasonló vagyok csak kockahas nincsen :D
Egyetlen elvárás hogy ne legyen súlyosan elhízott. Kis pocak még nem számít. Nekem átlagos-vékony testalkatom van.
22/F
Nekem személy szerint a dagik jönnek be. Mindig is a nagyon kövérek vonzottak, őket látom a legszebbeknek.
Van hogy normál esetleg enyhén pocakos srácok is. De leginkább a személyiség az ami igazán megfog.
A kigyúrt vagy sportos vagy sovány srácok sajnos nem az eseteim. Az ultraszőrös testeket sem kedvelem nagyon. A túl magasaktól (190cm+) pedig félek. 😅 Legyen bármilyen alkat.
Én nem vagyok magas 173cm, kisse dagi.
De mindenkinek más az ideál. És ez nem baj szerintem.
28f
Tetszenek az ilyen macik Daddy bear-ek merthát ki ne szeretne egy macihoz hozzábújni ^^
Meg tetszenek az olyanok is akik alapjában vékonyak de van 1 kis hasuk az is nagyon aranyos számomra.
Leginkább nem az alkat a lényeg, hanem maga az ember...
Ugyanakkor leginkább a 18 körüli, vagy inkább valamivel az alatti korosztály jön be, közülük is az alacsonyabb-vékonyabb testalkatúak!, de nem kizáró ok, ha nem olyan...
Én ennek pont az ellentéte vagyok csepper sem vagyok vékony, és fiatal se a 40 évemmel...
De ez van...
40/F/Bi/Bpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!