Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért izgatnak a fiúk jobban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatnak a fiúk jobban?

Figyelt kérdés
Volt már meleg élményem egy fiúval. Eddig ment lányokkal a szex, akkor is voltak meleg érzéseim. Azért reménykedtem, hogy majd egy lány megfog úgy, hogy nem fog ez érdekelni. Ez a fiú kisfiús vagy lányos arcúnak mondható, és beszéltem neki ezekről az érzéseimről, és csókolóztam vele. Már az nagyon jó volt, de amikor les...tam azt nagyon élveztem. Meg totál belezúgtam. Azóta kételkedem abban, hogy biszex lennék, mert lányokhoz nem vonzódtam így. És nem tudom, hogy lesz így kapcsolatom nővel, mert mióta kipróbáltam fiúval, hiányozna.
2019. júl. 12. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van mert homoszexuális vagy, viszont a társadalom mást vár el és ez akaratlanul mindenkiben benne van, azonban ezt könnyebb elengedni, mint elfedni azt, aki vagy igazából.
2019. júl. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!