Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy transzneművel? Olyannal, aki lányból lesz fiú, de még nem volt műtét?
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 14:15
1/9 anonim válasza:
Nem. Egyszer bepróbálkozott nálam egy ilyen lány, azóta is rosszul vagyok, ha rá gondolok.
Viszont fiúból lett lányt el tudok képzelni erre-arra.
2/9 anonim válasza:
Uh, basszus, engem nagyon érdekelne, már régóta nézegetem a társkereső oldalakat. Nagyon szeretnék egy ftm-mel, vagy transzferfival találkozni.
24f
3/9 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz összejövés alatt: szexet, szexkapcoslatot, vagy kapcsolatot?
Kapcsolatotban nem lennék ilyen emberrel, de a többibe belemennék.
28F
4/9 anonim válasza:
Értelemszerűen csak akkor, ha vonzódna a férfiakhoz (is).
6/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a fordítottja jön be: fiúsabb testalkat, lányosabb személyiség.
7/9 anonim válasza:
Ha férfiasan néz ki, akkor talán. Láttam neten olyan transz srácokat, akikről nem hittem volna, hogy valaha "lányok voltak".
8/9 anonim válasza:
Én sajna nem tudnék elvonatkoztatni a biológiai nemétől
9/9 anonim válasza:
Biszexuálisként simán. (sokan ezt már pánszexuálisságnak hívnák, de vessetek meg, én lmbtq emberként sem értem ezt a rengeteg változatot..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!