Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műtét segíthet?
nehogy megtedd legalábbis 24 éves korodig addig fog kifejlődni a peniszed,ne panaszkodj a nőknek a h...e 12 cm hosszú
és komolyan 19 éves vagy?!
Én is társulok azokhoz, akik lebeszélnének a műtétről.
Ez a méret még nem a kicsi kategória, hiszen a lényeg az, hogy hogyan tudod használni. Rengetegen méretmániásak. Heteroszexuális nők, bi-és homoszexuális férfiak. Aztán, amikor maguk alá kapnak egy tényleg méretest (mert ugyebár már sokaknak a 15-16 cm is kicsi), akkor meg nem tudnak vele mit kezdeni.
Nekem kolléganőm mesélte, hogy az előző párjával nem szerette a szexet, mert volt neki vagy 18 cm, de fájt neki, mert szex közben a pénisz hozzáért a méhszájhoz.
De nekem is volt hasonló esetem. A fiú keveselte a 16 cm-es hosszúságot. Gondolom rángatta a kangörcs, ezért is ment bele a találkozóba. Hát azt a kínlódást öcsém. Három perc múlva percenként azt kérdezte mikor élvezek már el, mert tök mindegy volt a póz, a sebesség, neki az fájt. Nem tudom mit csinált volna egy 20 cm-essel?
...ha párkapcsolatra, vagy tartós szexkapcsolatra vágysz, akkor nem a péniszed mérete lesz mérvadó a másik számára, hanem az, hogy mennyire vagy megbízható.
31/F
Nem akarlak elszomorítani, de NINCS olyan, hogy péniszhosszabbító műtét. Amit annak neveznek az nem más mint az az eljárás, amikor a pénisz "tartóizmait" átmetszik. Ilyenkor a kisebb méretű pénisz nem tapad a hasfal aljához merev állapotban. Ez nem okoz méretnövekedést csak egyszerűbbé teszi a szexet. Egyébként meg 10cm alatt szóba sem állnak veled, max fizetős helyen. A tiéd nem extrém kicsi (az enyém sem sokkal nagyobb :P). Itt egy valamivel van gond. Az önbecsüléseddel. Azon próbálj változtatni.
Másrészt meg sok passzív nem szereti a nagy péniszt mert fél a fájdalomtól. Még az is lehet, hogy olyan partnert találsz aki kifejezetten örülni fog a méretednek. És neked sem kell arra figyelned, hogy ne okozz sérülést/fájdalmat (persze ez nem csak a hosszától, hanem a vastagságától is függ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!