Sziasztok! Olyan problemam lenne, hogy egy nagyon duci lany voltam! Most is eleg duci vagyok de fogytam 10-15 kg- ot! Igazabol tudom hogy nem artana meg fogyni, viszot nekem ez eleg es megfelelo lenne viszont!!!! Ahogy fogytam megnyult a hasamon a bor es a zsir?!? Es ilyen logo hasam lett :/ ezt meg valamivel sikerulhet el tuntetni vagy ezen mar csak plasztikai sebesz tud segiteni? :/ [link] :(
Igen, tudom! Nem mozogtam mikozben fogyoztam es ezzel el rontottam! :/ Tudom! De ezen lehet valahogy utolag segiteni? :/ igazabol az a helyzet hogy ha lefekszem, elosztodik rajtam! [link]
Tehat azt a zsirt/hajat szeretnem ha ugy el tudnam tuntetni hogy ne csak fekvo helyzetembe nezzen igy ki! :/
Ha fel el akkor fel ev ha egy, vagy masfel akkor annyi! Csak tudjam valahogy "lefaragni"!
Rosszat linkeltem az elobb bocsi! Szoval hogy ilyen es szeretnem ha nem csak akkor lenne ilyen ha fekszem :/
2016. máj. 20. 15:11
5/12 anonim válasza:
Szerintem ehhez nem kell műtét. Simán edzés+jó kaja.
2016. máj. 20. 15:22
6/12 anonim válasza:
Ez nem olyan vészes, erösíts meg kend a hasad rendszeresen olivaolajjal zuhanyzás után és maszírozd be alaposan.
2016. máj. 20. 15:47
7/12 anonim válasza:
Ez meg nem lògò bőr! Van alatta rendesen meg zsìr is! Rendes etrenddel es megfelelő mozgassal lehet belőle faragni szepen. Orvos annak kell akinek tenyleg csak a bőr lóg. Rad ez nem igaz.
2016. máj. 20. 15:50
8/12 anonim válasza:
Ez még közel sem helyrehozhatatlan. Fontos, hogy nagyon sokat igyál, legalább 3 litert naponta, egyébként nem leszel kellőképp hidratált és a bőröd rugalmassága/feszessége nem tud helyre állni. Ezen kívül kellene súlyzós edzés + saját testsúlyos. Ha edzés nélkül akarod eltüntetni, akkor plasztikai sebész + egy örökre eltüntethetetlen heg a megoldás.
2016. máj. 20. 15:59
9/12 anonim válasza:
ez szerintem se lógó bőr, hanem nagyon zsíros a hasad. nem koplalással kell fogyni, csak azért, hogy a kiló meglegyen. eddzél és kajálj rendesen, akkor minden rendbe jön. biztos vagyok benne, hogy nem lesz szükség műtétre
2016. máj. 20. 17:59
10/12 anonim válasza:
Leírtak mindent, nincs megnyúlva, párnácska van még ott ;)
Én a dmbem veszem, "babylove mama terhességi csíkok elleni olaj olívaolajjal", nagyon jó, és segít a bőrnek alkalmazkodni.
Kihordtam egy 4400g, 58cmes gyereket, azóta lement már 24 kg, és nagyon szép a bőröm, pedig már 38 vagyok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!