Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen már csak a műtét segíthet?

Ezen már csak a műtét segíthet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problemam lenne, hogy egy nagyon duci lany voltam! Most is eleg duci vagyok de fogytam 10-15 kg- ot! Igazabol tudom hogy nem artana meg fogyni, viszot nekem ez eleg es megfelelo lenne viszont!!!! Ahogy fogytam megnyult a hasamon a bor es a zsir?!? Es ilyen logo hasam lett :/ ezt meg valamivel sikerulhet el tuntetni vagy ezen mar csak plasztikai sebesz tud segiteni? :/ [link] :(
2016. máj. 20. 14:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
En nem vegony szeretnek lenni, csak azt szeretnem ha valahogyan a hasamrol el tudnam tunetetni azt zsirt! :/
2016. máj. 20. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Ez a helyzet.

2016. máj. 20. 15:00
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen, tudom! Nem mozogtam mikozben fogyoztam es ezzel el rontottam! :/ Tudom! De ezen lehet valahogy utolag segiteni? :/ igazabol az a helyzet hogy ha lefekszem, elosztodik rajtam! [link]

Tehat azt a zsirt/hajat szeretnem ha ugy el tudnam tuntetni hogy ne csak fekvo helyzetembe nezzen igy ki! :/

Ha fel el akkor fel ev ha egy, vagy masfel akkor annyi! Csak tudjam valahogy "lefaragni"!

2016. máj. 20. 15:08
 4/12 A kérdező kommentje:

* [link]

Rosszat linkeltem az elobb bocsi! Szoval hogy ilyen es szeretnem ha nem csak akkor lenne ilyen ha fekszem :/

2016. máj. 20. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez nem kell műtét. Simán edzés+jó kaja.
2016. máj. 20. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan vészes, erösíts meg kend a hasad rendszeresen olivaolajjal zuhanyzás után és maszírozd be alaposan.
2016. máj. 20. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez meg nem lògò bőr! Van alatta rendesen meg zsìr is! Rendes etrenddel es megfelelő mozgassal lehet belőle faragni szepen. Orvos annak kell akinek tenyleg csak a bőr lóg. Rad ez nem igaz.
2016. máj. 20. 15:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez még közel sem helyrehozhatatlan. Fontos, hogy nagyon sokat igyál, legalább 3 litert naponta, egyébként nem leszel kellőképp hidratált és a bőröd rugalmassága/feszessége nem tud helyre állni. Ezen kívül kellene súlyzós edzés + saját testsúlyos. Ha edzés nélkül akarod eltüntetni, akkor plasztikai sebész + egy örökre eltüntethetetlen heg a megoldás.
2016. máj. 20. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
ez szerintem se lógó bőr, hanem nagyon zsíros a hasad. nem koplalással kell fogyni, csak azért, hogy a kiló meglegyen. eddzél és kajálj rendesen, akkor minden rendbe jön. biztos vagyok benne, hogy nem lesz szükség műtétre
2016. máj. 20. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Leírtak mindent, nincs megnyúlva, párnácska van még ott ;)

Én a dmbem veszem, "babylove mama terhességi csíkok elleni olaj olívaolajjal", nagyon jó, és segít a bőrnek alkalmazkodni.

Kihordtam egy 4400g, 58cmes gyereket, azóta lement már 24 kg, és nagyon szép a bőröm, pedig már 38 vagyok!

2016. máj. 20. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!