Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, férfiak, bármilyen korosztályból! Van-e beteljesületlen vágyatok?
Leszopni és meglovagolni egy 16-18 körüli, kissé lányos vagy kisfiús srácot.
F 30+
Csak olyan van. :D
Megtalálni azt a szerelmem, akivel kölcsönös lenne a vonzalom. Nem mondom hogy kizárt hogy megvalósuljon, de az elmúlt évek tapasztalata alapján egyre kevesebb esélyt érzek.
Találni egy értelmes és hűséges barátot, aki nem a gatyáján át gondolkodik. És miután megtaláltam, egymásnak örulve indulni el az úton tovább...
49 F
Olyan pasit találni aki elfogadja, hogy engem csak az orál érdekel úgy hogy ne akarja viszonozni de mindezt egy komoly kapcsolatban és vele együtt persze megtalálni azt aki életem végéig a lelkitársam lesz jóban roszban.
Hogy megvalósul e foggalmam sincs szerintem elég csekély rá az esély.
17
3,5,8 - a ti válaszotok közel áll hozzám.
Én eddig szinte csak olyanokkal találkoztam, akiknek lényegében csak a szex létezett. Semmi vibrálás, semmi finomság, semmi varázslat, csak durr bele rögtön lényegében. Azóta már rájöttem, hogy a többség tényleg ilyen.
A másik vágyam, hogy épp olyan testtel találkozzam, ami számomra vonzó és izgató.
Természetesen szerelemnél ez teljesen mindegy, de a szerelem meg nem jön olyan könnyen.
6-os (tegnap 22:28)
Ilyennel Dunát lehet rekeszteni, én szinte csak ilyenekkel találkoztam, kis felvezetés után szinte rögtön ott alul kutakodtak, annak ellenére, hogy annyira nekem nem volt szívem vágya ez a tevékenység, meg én még ott sem tartok, hogy aktív/passzív kategóriák érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!