Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem? Megváltozhat valaki szexualitása?
Szerintem lehet, h a pánszexualitás ütütt be nálad. Sok olyan hetero van, aki találkozik egy meleggel, és egyszerűen annyira összepasszolnak, hogy a hetero szerelmes lesz. fordítva is tudok rá példát, szerintem veled ez van.
A szex része külön érdekesség a dologban, szerintem hogyha ennyire szereted, akkor boldogságot szeretnél neki okozni, és a szexszel se lesz probléma. Egyébként hajrá, és örülnék a folytatásnak, ha van kedved megírni :)
Én alapvetően melegnek gondolom magam, de néha én is megnézek egy formásabb női feneket. Az a gond, hogy a többi testrésze egyáltalán nem érdekel, és lefeküdni nem hiszem, hogy tudnék egy nővel csak mert jó a segge, inkább max nézni szeretem, mert esztétikus.
Lehet hogy ez egy enyhe biszexualitás. De egyébként vannak mások is akik néha elbizonytalanodnak az orientációjukkal kapcsolatban. Vannak akik pont ezért nem is címkézik fel magukat, hanem a Kinsey-skálában hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!