Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi történik velem? Megváltozha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem? Megváltozhat valaki szexualitása?

Figyelt kérdés
17 éves korom óta tudom, hogy meleg vagyok. (Most 28 vagyok) Viszont már egy ideje úgy érzem, hogy egy hullámhosszon valakivel aki nő. Nem értem, mert eddig csak férfiakhoz vonzódtam. Múltkor pl azt vettem észre, hogy a fenekét nézem miközben előttem áll a mozgólépcsőn.. Hogy ha biszexuális lennék akkor hogy lehet, hogy 17 és 28 éves korom között nem vettem észre? Illetve nem tudom, hogy egyáltalán felállna-e ha egy nővel kellene lennem.. arról nem beszélve, hogy világ életemben passzív voltam.
2019. júl. 7. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem lehet, h a pánszexualitás ütütt be nálad. Sok olyan hetero van, aki találkozik egy meleggel, és egyszerűen annyira összepasszolnak, hogy a hetero szerelmes lesz. fordítva is tudok rá példát, szerintem veled ez van.

A szex része külön érdekesség a dologban, szerintem hogyha ennyire szereted, akkor boldogságot szeretnél neki okozni, és a szexszel se lesz probléma. Egyébként hajrá, és örülnék a folytatásnak, ha van kedved megírni :)

2019. júl. 7. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Ez teljesen normális dolog. Elég sokszor van ilyen, hogy valaki meleg egész életében de egy adott nő megtetszik neki. (Ez heteróknál is előfordul csak nem annyira) Szóval szerintem nem vagy bi csak mert egy lány megtetszett.
2019. júl. 7. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Én alapvetően melegnek gondolom magam, de néha én is megnézek egy formásabb női feneket. Az a gond, hogy a többi testrésze egyáltalán nem érdekel, és lefeküdni nem hiszem, hogy tudnék egy nővel csak mert jó a segge, inkább max nézni szeretem, mert esztétikus.

Lehet hogy ez egy enyhe biszexualitás. De egyébként vannak mások is akik néha elbizonytalanodnak az orientációjukkal kapcsolatban. Vannak akik pont ezért nem is címkézik fel magukat, hanem a Kinsey-skálában hisznek.

2019. júl. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!