Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban igaz, hogy a neten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz, hogy a neten csak az aberráltak, kamusok és betegek ismerkednek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint itt is csak lepontozás megy, ha normális választ adok. Vagy ha privátban ír valaki, vagy őrültséget ír, vagy lelép csak úgy. Lehet ez a menő a netes dolgoknál mostanság?

2019. júl. 1. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt (tapasztalatból) az emberek kb 3/4-e csak kanosság miatt van jelen. Ritka az, aki tényleg beszélget is a másikkal, nem feltétlen szexuális töltettel, de azért vannak néhányan.

Azokról, akik csak simán lelépnek, azt tudom mondani, hogy általában a pillanat hevében épp nem tetszik nekik a dolog, és semmi tartalmasról nem készült beszélni, vagy csak kiábrándulnak valami miatt (de mondjuk én nem egyszer alszok el véletlenül beszélgetés közbe, de ez az én saram, és általában másnap visszaírok).

De lényegében annyi, hogy az átlagnál ha épp nem akarsz nekik képeket/videókat küldeni, vagy nem tetszel nekik, akkor viszlát, ha pedig tényleg normális az illető és szeretne cak simán beszélgetni, akkor azt értékelni kell, mert elég ritka (itt legalábbis).

2019. júl. 1. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Te is itt akarsz ismerkedni? Láttál valahol "Társkereső" feliratot..??

Hm?

2019. júl. 1. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mindenre van példa.

Én ismerek olyat, aki itt kezdett el levelezni egy lánnyal, és most gyerekük is van.

És olyat is, aki más netes fórumon ismerte meg a férjét.

De sokan nem válaszolnak, és ennek is megvan a maga oka.

2019. júl. 1. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen pontosan így van
2019. júl. 1. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok van

Engem mindenki rögtön meg akar dugni amikor megtudják, hogy szűz vagyok

Így a 60 évesektől kezdve határ a csillagos ég

2019. júl. 1. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ritka az, aki tényleg beszélget is a másikkal, nem feltétlen szexuális töltettel, de azért vannak néhányan."

"ha pedig tényleg normális az illető és szeretne cak simán beszélgetni, akkor azt értékelni kell"

Én ilyen vagyok, nem sokakat érdekel... Bár én nézem azt pl, hogy 30 alatti legyen a másik. Mindenkinek vannak szempontjai.

2019. júl. 1. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Cáfolnám azért
2019. júl. 2. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!