Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, hogy van ez nálatok?
A legjobb barátom meleg. Soha nem volt nővel, és nem is izgatja a női nemi szerv. Azonban van, hogy együtt fürdünk, és feláll neki. Igaz, 1 perc múlva már lankad is. Rég óta ismerem, és sosem próbálkozott be nálam. Egyszer még "bizonyításképp" rávettem, hogy szexeljünk, de nem lett abból semmi, nem állt fel neki rám.
Viszont mégis fura, hogy néha csak úgy erekciója lesz. Nem tudom, hogy mi miatt. Lehet csak amiatt, hogy lát egy feneket, ami ugye a férfiaknak is van.

Nekem sose állna fel egy nőtöl.
Lehet, hogy a barátod épp egy pasiról fantáziálgat.
Bár az is megesik, hogy csak úgy feláll.
Van amikor semmi okom nem lenne rá és mégis feláll nekem.

#2: A második válaszadónak momentán 0%-ban hasznos a válasza, pedig a meleg víz idézhet elő olyan érzést, ami erekciót okoz.
Nekem előfordult már olykor a kádban ülve, szerintem azért, mert nyugalom volt köröttem és csupa kellemes érzés, talán tudatalatt tovább akartam fokozni a jó érzést :D És ezt komolyan mondom. De okozhatta egy emlék felidézése is, pl ha egy korábbi aktus egy kád melegvízben esett meg stb.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!