Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy meleg lát egy nőről egy meztelen vagy kevés ruhás kélet nem áll fel neki?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 22:14
2/11 anonim válasza:
Jézus Isten!!
Nyilvan nem, mivel meleg. En se nedvesedek be egy nőtől, mert hetero vagyok.
3/11 A kérdező kommentje:
Csak mindenki azt mondja hogy meleg vagyok és nekem feláll ilyen képeknél akkor nem vagyok az ugye?
2019. jún. 30. 22:17
5/11 A kérdező kommentje:
Ok kösz
2019. jún. 30. 22:22
6/11 anonim válasza:
Ha másoktól kell megkérdezned, hogy hetero vagy-e, akkor azért vannak gondok...
7/11 anonim válasza:
Mindenki azt mond amit akar. Te meg érzed mo az igazság. Nem attól lesz valaki meleg, hogy mások mondják.
8/11 anonim válasza:
Miért állna fel... aki meleg, az a férfiakhoz vonzódik, nem a nőkhöz.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom miért merült fel benned ez a kérdés, de kamaszként én is azzal áltattam magam, hogy amíg csajra feláll nincs baj.
Ha nagyon akartam fel tudtam állítani és ki is csaptam, de azért nem volt az igazi.
Nagy különbség van aközött, hogy tényleg feláll, vagy csak nagyon szeretnéd, hogy így legyen.
10/11 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele mint a 9-es. Ha nagyon akartam akkor fel tudtam állítani és ki is tudtam verni nőre. De akkor honnan tudom, hogy meleg vagyok?
Onnan, hogy amikor még nem tudtam ezzel szembenézni azért, hogy nőre felálljon keményen meg kellett küzdenem. Na meg azért is, hogy pasikra NE álljon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!