Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismét bevezetnék a kötelező katonai szolgálatot a seregbe bevállalnád, hogy meleg, bi vagy?
Kedves #2!
Jelentettem a válaszod. Mármost... Én ilyen selejt hulladék vagyok. Nekem nem menne a katonaság. Gyere, aztán csináld velem végig tüdőgyulladással azt, hogy három napig nem alszol, mert nincs rá időd, fáj minden levegővétel, a köhögéskor meg annyira fáj, hogy csillagokat látsz. Mindezt olyan 39,9 fokos lázzal, amin valahogy nem segít a fájdalomcsillapító. Ájulj el ezek miatt párszor naponta, aztán ébredés után tedd a dolgod, mintha mi se történt volna. Ha ezt így végigcsináltad, akkor majd jogod lesz engem selejt hulladéknak és nem férfinek nevezni.
Kedves kérdező! :)
A körülményektől függ. :D Ha normális, felvilágosult, értelmes emberekkel lennék együtt, akkor bevállalnám, ahogy bevállalnám azt is, hogy lesz pár kellemetlen helyzetem. Ezzel nincs bajom. Ha intoleráns a közösség, akkor nem, mert nem hiányzik nekem, hogy x ideig tűrjem a megaláztatást, a kiközösítést stb. De a kérdés jogos, elég nagy dilemma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!