Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ki és miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ki és miért szereti a férfias passzív pasikat, szerintetek mitől férfias egy pasi?

Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt, hogy miért szeretem őket nem tudom megmondani, de engem szexuálisan valamiért csak a férfiasabb kinézetű melegek vonzanak. Viselkedésben nekem nem számít, hogy nőiesebb-e vagy nem, de kinézetre az tetszik, ha nagyobb termetű (nem feltétlenül magas, de testesebb), és szőrös. A szakállt pedig egyenesen imádom.
2019. jún. 28. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem, ha külsőre férfias, tehát nincs nőies gesztikulálás, magas hang stb..., ugyanakkor van valami cukiság is benne, a szemében, a mosolyában, a személyiségében. Ezt nehéz így átadni, hogy pontosan mi tetszik igazán egy passziv srácban, de aktivok talán értik.

23/uni

2019. jún. 29. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Még előző vagyok egy kiegészítés erejéig.

Tehát összességében nekem a személyisége dönt a férfias külső mellett, kell az érzés, hogy vágyjon arra, hogy ledomináljam és jól megdugjam és közben érezzem, hogy tényleg ezt akarja és várja, hogy hasznájam. Nem kezdeményez, de mellette látszik, hogy megőrül mellettem a kanosságtól és nagyon kell a farkam neki:D

2019. jún. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!