Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Már nincs esélyem arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nincs esélyem arra, hogy meggondolja magát?

Figyelt kérdés
A barátom szülei megtudták, hogy meleg. Titokban tartottuk mert az anyja annyira kikészítette régebben amikor gyanakodott arra hogy meleg, figyelte hogy nézi a fiúkat vagy sem, még filmet sem tudott nézni nyugodtan tőle.Melegekről filmet sem nézhetett. Szóval az egész családból senki nem beszélt vele amikor kiderült csak akkor ha normális lesz szerintük. Még a nagyszülei sem. Ezután jött neki a váltás, hogy ő nem tud így élni, mert aki megtudta, hogy meleg az rosszul állt hozzá. Szóval nagyon megviselte és eldöntötte hogy heteró lesz. Lányoknak bókol közösségi oldalon. Úgy hogy előtte azt mondta, hogy sohasem volt ilyen boldog.
2019. jún. 26. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el hogy ha meleg akkor fikarcnyira sem fog lányokhoz vonzódni, hazugságban fogja leélni az életét ha "úgy dönt hogy heteró lesz"
2019. jún. 26. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem "döntött" úgy, hogy hetero lesz. Ha döntés kérdése lenne akkor nagyon kevés meleg lenne a világon.

Nagyon kevesen lennének szívesen célpontok a társadalmi megvetésnek.

Ha ő bizony meleg akkor csak eljátszani fogja a heterot.

Mindez csak látszat amit a szülei váltottak ki.

2019. jún. 26. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Maximum egy biszexnek van választása, hogy férfiakkal vagy nőkkel kezd. Egy meleg erőltetheti de nővel SOHA sem lesz boldog. SOHA sem fog élvezni semmi testiséget. Sem ölelést, sem csókot sem szexet.
2019. jún. 26. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az egész dolgot ott cseszi el, hogy a szülei hatására nőknek udvarol, a szülők véleményét (hogy döntés kérdése a dolog) mégjobban alátámasztja a srác.

Még ha nem is igaz, de ő ezt a látszatot kelti, és ez még rosszabb, mert később mikor már összeomlik és nem megy neki, akkor mégjobban kényszerítik, hogy gyógyuljon meg, hisz régebben már egyszer sikerült.

A srác saját maga alatt vágja a fejszét. Tudom nehéz ez, és az is, hogy ha rájöttek és így állnak hozzá, de ha egyszer kiderült, vállalja. Különben ugyanaz, mintha ki sem derült volna, belülről fogja emészteni.

2019. jún. 26. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi lesz vele.Tudom hogy megjátszás, de ezért dobta el a kapcsolatunkat. Tényleg mindenki ellene volt, és azt érezte hogy az egész családját elvesztette. Nem is szeretik a szülei, ő mégis hozzájuk alkalmazkodik.Nekik csak az a fontos, hogy ne legyen b... mert őket ezért megszólják. Féltem, hogy összeroppan mert otthon erről nem is beszélhet. Olyanokat mondott, hogy mindegy mi lesz ő úgysem lehet boldog. Ha eljutna nővel a házasságig meg gyereke lenne egy idő után úgysem bírná a színlelést.
2019. jún. 26. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is hagytak már el ezért. A fiú úgy döntött, hogy megpróbál heteró lenni, mikor megnősült a testvére, és secperc szakított velem. De amúgy voltak más problémák is, nem volt őszinte, így nem reménykedtem, hogy meggondolja magát. Fájt, de továbbléptem, inkább egyedül vagyok.
2019. jún. 27. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan sárcot aki kapcsolatban volt egy sráccal. Szépen megvoltak szerelmesek is voltak egymásba, viszont a szülei és a környezete hatására a srác összeházasodott egy lánnyal. Az esküvőn a srác berúgott (nem örömében) és a másik pasit hívta fel sírva, hogy csak őt szereti, az esküvőről lelépett csak azért hogy a másik sráccal legyen, majd visszament.

Azóta fél év eltelt, de szinte minden nap keresi a pasi társaságát, és elég gyakran találkoznak. A másik srác elengedné, hisz továbblépett, megházasodott, ergo azt az életet választotta, viszont tudja és mondja is a másik srác neki, hogy csak őt szereti és csak a látszat miatt vette el a lányt.

Ugye milyen szép az amikor a szülő a saját gyereke életét tönkreteszi csak a társadalom miatt, mintha emiatt a társadalom sokkal boldogabb lenne?

Majd ha jön a gyerek is, és a srác már nem bírja tovább, felemészti ez az egész, akkor a társadalom meg a srácot fogja az egészét okolni, mintha ő tehetne róla.

És kíváncsi leszek a társadalomból hány ember lesz ott mellette mikor összeroppan, hányan nyújtanak neki lelki támaszt? Ha senki, és emiatt nem lát más utat csak az öngyilkosságot, majd akkor döbbennek rá, ha már megtörtént a baj. Utána mondhatják a szülők is, hogy inkább lenne meleg, csak éljen és boldog legyen.

2019. jún. 27. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
96%
Hany eves, 14? Kb annyi esze van.
2019. jún. 27. 19:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezért aggódok mert boldogtalan lesz. És biztos vagyok benne, hogy a fenti példák sem bírták vagy fogják bírni kapcsolatban lányokkal.
2019. jún. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!