Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi ennek az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Sooo, most valószínüleg felhúzok jópár embert, de én nem értem ennek az okát és szeretném tudni.

Melegként ugye elég sok meleg ismerősöm van és leszbikus/ bi/ pán stb.

Miért alakul ki egy srácnál h tök normális, hétköznapi alak és miután elfogadja magát rögtön egy femina, nyavalygós, nőies alak lesz belőle? Mi éltetiezt a sztereotípiát, és miért alakul ki? Ez a leszbikusoknál nem probléma ők maguk maradnak, de egy melegnek miért kell transként viselkednie? Elég kevés kivétel van és nagyon régóta keresem a választ.

"Harcolnak" az egyenjogúságért, szerintem nem így kéne, hogy sminkbe, elvéknyított hangon mint egy kislány szaladgálsz és a minden férdiasságod eldobod, mert 2 napja elfogadtad az identitásod...

Szerintem egy meleg a ferfiakat szereti úgy, hogy férfi testben él.. És sajnos az ilyen kivételek miatt mindenkit hozzátok sorolnak ami elég gáz egy olyan embernek aki identitásatól függetlenül átlagember és akarja felkelteni a figyelmet, de ezek a sztereotíp baromságok viszont minket is tönkrevágnak

2019. jún. 25. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak sztereotípiáknak akarnak megfelelni, mert azt hiszik csak akkor lehet valaki meleg.
2019. jún. 25. 14:03
 2/3 ZoltanAnglia ***** válasza:
100%
Tokeletesen igazad adok neked. Ez nalam sol evvel oraig fault, hogy meleg raven is mara mar szinte can a hetero vonzanak ...ami persze lehetetlenseg.
2019. jún. 25. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 akkor ezek szerint senki nem eleg bator, hogy onmaga maradjon vagy csak azilyen james charles emberkek miatt divat, h ilyen ember legyen valaki?

2# megertelek, kimozdulok debrecenbe es csak ilyen embereket latok a sajat korosztalyombol aki meleg (16-22)

2019. jún. 25. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!