Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni orgazmus nélkül, van ennek értelme?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel párszor lefeküdtem és azt mondta, hogy 3-4 alkalommal úgy szexeljünk, hogy amikor érezzük, hogy majdnem elélvezünk abbahagyjuk és másnap folytatjuk, másnap megint ugyan ez és h hatalmas lesz az élvezet mondjuk a negyedik nap. Van értelme?2018. jan. 29. 08:49
1/14 anonim válasza:
Nőként kicsit sincs. Szexuálpszichológia és női működésünk szerint megszokod, hogy a csúcsnál nincs orgazmusod és ez berögzül, később orgazmus zavart okozhat vagy az agyad megjegyzi, hogy a szex frusztrációt, kielégületlenséget okoz és már nem fogsz úgy vágyni rá. Tapasztal alapján is írom, illetve szexuálpszichológusokkal való konzultálás alapján. Pasikent o lehet nagyot élvezne es meg negativ következménye sem lenne, de miert nem hagyja abba a masztit par napig? Ne teged szivasson mar.
2/14 anonim válasza:
Nincs így értelme, a fiúknak még egy megszakított közösülés is elég illúzióromboló tud lenni.
3/14 anonim válasza:
Ő álljon meg, téged meg fejezzen be máshogy. :D Aztán te élvezel 4×, ő meg csak a 4. nap.
4/14 anonim válasza:
Próbáld ki és megtudod.
Van értelme, orgazmuskontroll a neve, mondjuk nem tudom mennyire működik így, hogy napokat vártok két együttlét között. (szerintem a pasid valamit félreértett)
Keress rá az orgazmuskontrollra és próbáld erre rávenni. (így is azt fogja kapni amire vágyik és tuti neked is jó lesz)
#1 Berögzülni nem 2-3 alkalom után fog, illetve azt se értem miért csak a csajt félted, pasiknál is rögzülhet bármi. Ugyanakkor frusztrációt csak akkor okoz ha úgy éled meg, ha tudod, hogy ez egy játék és te is élvezed akkor miért lenne frusztráló?
5/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Abszolút semmi, se neked, se a srácnak.
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot.
F26
8/14 anonim válasza:
A tantrikus szexben van ilyen, de ott spirituális okai vannak a napi megszakításoknak. Nyugodtan mondj nemet, ha nem szeretnéd.
9/14 anonim válasza:
Igy ebben a formában hülyeség es egészségtelen is (a ferfinak)
10/14 anonim válasza:
Nekem van olyan, hogy nem sikerül be az orgazmus, de bebszna, ha 3 alkalommal is direkt abbahagynánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!