Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy utólag arra jutottatok időpazarlás volt egy ismerkedés?

Figyelt kérdés
Szerintem jelen pillanatban is nagyon sokak figyelmét foglalja le egy kamus, vagy olyan, aki reális személy, de egyoldalú vele a kommunikáció. Az ilyen emberek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy sokan egyre inkább arra jussanak, hogy elegük van az ismerkedésből és bizalmatlanok is lesznek valakik.
2019. jún. 25. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajna benne van. Sokan átmegyünk ezen. De ezért NEM szabad feladni
2019. jún. 25. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak negatív vagy semleges tapasztalataim voltak bár még nem régóta próbálkozok. De úgy vagyok vele, hogy a tapasztalat az tapasztalat. Minden helyzetből lehet tanulni valamit. Így próbálkozok tovább.
2019. jún. 25. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt már persze. Pont múlt héten áldoztam rá nem kevés időmet és energiákat itt egy srácra. Nem ismerkedési szándékkal, hanem segíteni akartam, mert állítólag nagyon sanyarú a sorsa... Nos szerintem kamu volt az egész. Valami elmebeteg fantázia.
2019. jún. 25. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kíváncsi lennék te kire gondolsz, nem-e ugyanaz.
2019. jún. 25. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Már számolni sem tudom, hányszor jutottam erre a gondolatra... legutóbb pont 2 hete, "szerencsére" csak 1,5 hetet pazaroltam el egy újabb álszentre, akinek szintén nem volt barátja az őszinteség. Ez van.
2019. jún. 25. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Minden helyzetből lehet tanulni... Nos a netes ismerkedés nem mindenkinek való, nekem se pl.
2019. jún. 26. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!