Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ettől meleg lettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől meleg lettem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom meleg és arra panaszkodott hogy nagyon nehéz partnert találni aztán elmondta hogy még soha nem látott meztelen férfit és azt mondta hogy meg fog ettől őrülni. Erre én felajánlottam hogy levetkőzök és szemügyre vehet engem. Nagyon örült és nagyon tetszett neki amit látott, fel is állt neki. Aztán rendesen könyörgött hogy had fogja meg én meg bele mentem. Fogdazta a farkamat és elővette a sajátját majd verni kezdte és arra kért hogy forduljak meg. Kérdeztem hogy minek és azt mondta hogy csak egy kicsit meg szeretné fogdozni a popsimat. Mivel a legjobb barátom így megengedtem neki. Simogatta, markolászta a fenekemet aztán durr. Hatalmasat spriccelt még a tarkóm is olyan lett. Utána megköszönte és felöltöztünk
2019. jún. 24. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen egy jó barát 😀 mennyi idősek vagytok? Felizgultal tőle?

Tetszett az övé?

2019. jún. 24. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha nem meleg, de minimum langyos 🤔🤔
2019. jún. 24. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez alap :) Gimmiben barátok közt. :D JA NEM! Szerintem a kérdés kamu és ha nem az akkor se lettél meleg.
2019. jún. 24. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
biszex vagy
2019. jún. 24. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Ettől még nem vagy sem meleg, sem biszex. Szimplán csak tettél neki egy szívességet. Viszont ha élvezted, és bejönnek a pasik, minimum biszex vagy.
2019. jún. 24. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
huha csatlakozhatok legközelebb hozzátok ? :P
2019. jún. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!