Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért nem féltek a HIV fertőzéstől és egyéb nemi betegségtől?
Mindenki azonnal felajánlja magát.
Így hogy bizzon meg bennetek aki (szex) kapcsolatot szeretne?
És kit érdekel le, hogy mi vagy? Egy aktív nem lehet csélszap? :D Tele a romeo farokképes, felsőtestes aktívokkal, akiket ha nem szopnak le 10 perc levelezés után, akkor már kifordul a világ a helyéről. "Képed? Helyed? stb." Ezek a kérdéseik.
Ugyanolyan könnyűvérű a többség mind2(3) kategóriában. Nem jut idő az ismerkedésre, mert a barátnő/feleség/anyuka/apuka/dédi/Mari néni már kilépett a kádból és mindjárt benyit a szobába.
Nem lenne értelme kiírni, hogy "szpás hétvégén", ha nem lenne rá vevő ember. Ezen érdemes elgondolkodni.
Milyen Mari néni ? Mi van?
A romeot és hasonlókat hagyjuk . És igen az lenne a jó ha nem lenne vevő a hétvégén valaki kérdésre , de van!!!
Persze az az aktív is szégyellje magát aki kiírja de a te fogalmazásod pont azt mondja amit én .
“Nem lenne értelme kiírni, hogy "szpás hétvégén", ha nem lenne rá vevő ember.“
Azért nem félek mert valamiben meg kell halni!!!!!
A reakcióid alapján valami ilyen választ vártál, tessék, mostmár biztos sokkal jobb. Amúgy alapból hülyeség a kérdés, szerintem kb mindenki fél tőlük. Nem tudom mi okozta a sértődésed, de nem itt kéne puffogni.
És óvszeren keresztűl hogy ízleled meg a másikat? Akkor már majdnem mind1 ha műdákó...
El kellene menni HIV szűrésre legalább, a többi valamennyire gyógyítható. De amikor ezt szóba hozom a többség inkább odébb áll, vagy vérplazma adó lesz. Nem számít hogy már napok óta beszélünk, bejövünk egymásnak meg ki is fizetem akár, nem. Ők tuti biztosak a dolgukban és semmi baj nem érheti őket :D
#17 teljesen igazad van én is így vagyok vele.
#18 pont az hozzad hasonló elmebeteg hozzáállás miatt nem mer normális férfi ismerkedni.
Mert marha egyszerű a megoldás : bizalom!
Együtt elmegyünk szűrésre és megvárjuk az eredményt , addig senkinél semmi. Utánna azt csinálunk egymással amit akarunk. És amikor az egyik váltani akar akkor egyszerűen szól és úgy rendezzük a dolgokat. De addig csak hűség kell.
Aki pedig kockáztatja az egészséget egy 5 perces menetert az meg is érdemli...
A bizalom szép dolog az óveszer meg biztonságos. Lehet választani kinek mi fér bele. Azzal kapcsolatban meg, hogy majd az illető jelzi neked, hogy ki akar lépni a kapcsolatból tudna mesélni az a "néhány" meleg akik miatt sok tanulmány szerint többen fertőződnek meg HIV-vel kapcsolatban mint azon kívül. Olvass utána Nem én találtam ki.
Lehet okoskodni de a tény az tény. Az egyetlen 100%ig biztos megoldás az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!