Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha félek egy új kapcsolattól?
Egy elég erőszakos kapcsolatban éltem eddig és most egy nem túl szép szakításon vagyok túl. Igazából mostmár félek újra ismerkedni, nehogy valaki hozzá hasonlóval találkozzak. Már nem bízok a férfiakban sem..Tudom, persze nem mindenki ugyanolyan, de mégis félek
Valami tanács esetleg, hogy mit tehetnék?

Nekem két évig volt a párom egy erőszakos bunkó. Utólag nem számítanak a miértek, ne is foglalkozz ilyesmivel. Én jelenleg frankón tudok ismerkedni, rengeteget szexelek, több partnerem is van rá. Érzelmileg viszont egy csőd vagyok. Két pasi is szerelmet vallott a partnereim közül, de nem merek/nem akarok/nem tudok szorosan kötődni egyikhez sem. Barinőm szerint valami önvédelem lehet ez, és most már olcsó ribinek is érzem magam, mert így kihasználom őket...
Ne foglalkozz másokkal, csak azzal ami neked jó!! (köpködésekre nem vagyok kíváncsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!