Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak! Ti jártatok már így?
Figyelt kérdés
Én egy fiatal passzív srác vagyok és a minap együtt voltam egy 40-es aktív val aki elélvezés után pár másodpercel bekakilt2019. jún. 21. 15:17
1/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ez természetes és ritkán de előfordul aktívaknál
2019. jún. 21. 16:14
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem az összes meleg/bi aktív és az összes heteró férfi nevében mondhatom hogy nem, nem fosunk be élvezés után.
3/6 anonim 

válasza:

Ezért nem szabad nagypapikkal kezdeni mert ha nincs keznel a pelus igy jarnak...
4/6 anonim 

válasza:

Én 40 vagyok ...ez nevetséges valami komoly baja van a srácnak...
5/6 anonim 

válasza:

Hat nem túl rendszeres. Mert ha passzívnal egy jó kemény menet után kikukucskal kula bá meg teljesen hihető . De hogy az aktív összes zárja magát..,,
Na most vagy full kamu vagy vagy segghulye ha ezt be veszed . Hány éves vagy? 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!