Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak ti önzők vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak ti önzők vagytok a szexben?

Figyelt kérdés
Tehát tárgyként kezelitek a másikat, aki arra van, hogy kielégítsen? Engem izgatna egy ilyen aktív. Pl a roma srácok szerintem ilyenek, de sajna még nem volt roma sráccal dolgom. Szóval csak érdekel, hogy ha nem vagytok ilyenek akkor miért nem? Illetve ha igen, akkor mit szól a partner hozzá? Kort is írjatok

2019. jún. 14. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

És azért nem mert szeretem a partnerem.

És roma vagyok, félig.

...

2019. jún. 14. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Egy vékony csávóval ismerkedtem meg egyszer innen. Mondta, hogy majd kedvére használ, meg hogy sz-phatom sokáig. Hát gondoltam, persze. Nos alkata ellenére iszonyat határozott volt és mégis kevdes mikor arra vágytam. Ja és bírta tényleg sokáig. Ennek idestova 3 éve és azóta félévente kb összejövök vele újra, mert nincs jobb. Vagyis 1 volt de az meg túl erőszakos volt és a farka se volt olyan jó. Nos ezzel csak arra akartam utalni hogy van ilyen. F 19
2019. jún. 14. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen! Imádják a passzívak ha úgy kezeled őket. Nem mind de ráérezni melyik igen. Utána kb naponta ír, hogy újra lesz-phasson.
2019. jún. 14. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudok tárgyként bánni a passzívval.aki olyan aktívat keres annak nem én vagyok az embere!!!!
2019. jún. 14. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
félig roma vagyok de mindig figyelek a partneremre mi az ami jólesik neki
2019. jún. 14. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudnék ilyen lenni, de alapból egyáltalán nem ez jellemző rám.
2019. jún. 15. 01:54
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Huh...mit nem adnék ha egy jól kinéző roma vagy félroma sráccal ismerkedhetnék....igaz én aktív vagyok!
2019. jún. 15. 03:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem képes emberként kezelni a partnerét az vegyen egy fashjacket aztán bohóckodjon azzal mert jobbat nem érdemel. Ugyan ezt gondolom azokról a passzívokról akik erre vágynak. Pont egy dildót érdemel nem egy másik embert. Mert amit ti csináltok az nem szex hanem maszturbáció.

Kiráz tőletek a hideg.

2019. jún. 15. 12:46
 9/9 ftf1983 ***** válasza:
84%
Ez attól függ. Van olyan passzív, aki csak akkor tudja élvezni a szexet, ha használod jó keményen. Erre rá kell érezni.
2019. jún. 17. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!