Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cum controll kedvelők, mit élveztek benne dominánsként?
Volt alkalmam többször is kipróbálni, hála az smpixie oldalnak (ez bdsm oldal).
Nem csak meló, engem nagyon vonz mikor egy férfit kik9t9zhetek vagy kibilincselhetek az ágyhoz, beolajozom az egész testét, végigsimítom, játzom a farkával, egyik kezemmel hátrahúzom a farkán a bőrt teljesen a makkot meg a markommal dörzsölgetem, mikor elkezd lihegni, illetve látom hogy majdnem elélvez abbahagyom. Addig simogatom a combját, játszok a mellbimbóval, csókolgatom a nyakát, és mikor már kicsit megpihent a szerszám folytatom előröl.
3-4 ilyen alkalom mikor eljuttatod addig a pontig, hogy majdnem elsül, de nem hagyod, és szinte könyörög a szemével, hogy süsd már el, te pedig gúnyosan nevetsz rajta, hogy már csak azért sem, annál jobb érzés nincs. Ilyenkor még 1-2x folytatom, majd a végén elsütöm, rengeteg anyag szokott kijönni belőle, utána meg érzékeny a makkja és azzal is játszom élvezés után :)
Viszont annyira kielégülnek a legtöbbjük, hogy egy második menetre már nem is állnak készen.
Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó érzés egy másik pasin uralkodni.
Akinek még sosem volt része benne, az meglepődve tapasztalja, hogy milyen erotikus magasságokba lehet eljutni elélvezés nélkül. Már ezt is élvezet látni. De amit igazán szeretek nézni, az a fergeteges extázis, amit átélnek az elélvezés során. Különösen az arcukat szeretem nézni ilyenkor. Meg azt, hogy az egész testük részt vesz az orgazmusban és rángatózik... Ilyenkor még annak is látszik, hogy kockás a hasa, akinek egy kis túlsúlya van.
Ha van egy kis minimális fizikumod, nem fárasztó csinálni 1 órán át. De megéri, mert a másiknak esetleg olyan élményben lesz része, amiről nem is álmodott. Akik gyorsan, 5-10 perc alatt kiverik maguknak egyedül, azokat döbbenetesen pozitív meglepetés szokta érni :-)
3-as vagyok, linkelek neked egy csatornát, nézd meg az ő videóit, ugyanígy szktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!