Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A cum controll miért izgalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cum controll miért izgalmas a domináns félnek?

Figyelt kérdés
Én egy ideje nagyon ki akarom próbálni, de ezen agyaltam, hogy mi motivál rá valakit, hogy másnak csinálja? Mi neki benne az élvezet? Ti próbáltátok már? Melyik "szerepben" voltatok? Jó volt? Kort is írjatok.

2017. dec. 12. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mert kiéli a subocskán a szadista hajlamokat.
2017. dec. 12. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi abban a szadista, hogy elhúzza az élvezését?
2017. dec. 12. 11:30
 3/9 kovpet ***** válasza:
84%
Én szívesen eljátszadoznék egy szép fiatal sráccal vagy lánnyal. Tetszene és kész. Még akkor is, ha én el sem mennék, bár azért úgy jobb lenne.
2017. dec. 12. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Szeretek úgy élvezni hogy közben a szubok csak rángatóznak tehetetlenül, de nem jutnak gyönyörhöz...
2017. dec. 12. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
(Szerintem nem csak a domináns félnek lehet izgató)
2017. dec. 12. 15:02
 6/9 kovpet ***** válasza:
80%
Szerintem rég rossz, ha csak az egyik félnek izgató valami. Azt hívják önkielégítésnek, de akkor mondjuk nincs is másik fél. De ha már van, akkor legyen jó neki is.
2017. dec. 12. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
mindkét oldal jó, és ebben semmi dom vagy sub rész nincs, szimplán gyönyör fokozása a partnernek.
2017. dec. 14. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Áve! #4 vagyok, látom ez válatlanul élt benneteket. Ma van Cézál születésnapja, elélvezhettek!

De előbb mindenki a padlóla!

2017. dec. 14. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Na. Nem találtál rángatózásra senkit?
2017. dec. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!