Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondana valamit vagy tudna segíteni?

Kicsit tedd tisztába a szavak jelentését.
1. Az aszexuális nem azt jelenti, hogy nem kívánja az anális közösülést.
Azt jelenti, hogy nem kívánja a szexualitást, de ennek is több formája van.
2. Attól, hogy valaki aszexuális, még vannak érzései, szeretne valakihez tartozni, hazamenni, esetleg gyereket nevelni.
Nem zárja ki egyik a másikat, sőt nincs köze egymáshoz a két dolognak.
Nem kell sürgetned a dolgokat, majd mindennek eljön az ideje, lehet nem értél még meg a szexualitásra. (más országokban nem véletlen a 21éves "felnőtt" kor, és nem 18.)
Szóval szerintem ne kattogj ilyen kérdéseken, majd szépen kialakul.
És ha aszexuális lennél sincs probléma, pasiban is van bőven ilyen típus.

Bárcsak találnék egy ilyen szimpatikus és kedves srácot, akivel ilyen formában élhetnék.
De sajnos ez marad álomszinten, mert a "vére hajtja " fajta nem az esetem, a többiek pedig rejtőzködnek...:(

Utolsó válaszoló, tennék egy javaslatot. Írj a kérdezőre, de ne egyből kapcsolati jelleggel. Csak ismerkedjetek, beszélgessetek, folytassatok eszme cserét, segítsétek egymást tanácsokkal. Remélem leszel elég bátor ráírni.
Kérdező, innen súgok Neked, hogy az előttem lévő válaszoló éppen ilyen fiúval ismerkedne, mint Te.
Tudom, hogy ez nem társkereső oldal,de azért ismerkedni, beszélgetni még lehet.
Szép napot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!