Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaki mondana valamit vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondana valamit vagy tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy eddig azt hittem teljesen asexuális vagyok. De közben gondolok arra is, hogy olyan jó lenne valakihez tartozni, tudni, hogy valaki szeret és vár haza a közös lakásunkban. És így totál káoszvan a fejemben, hogy akarok valakit szeretni, valakihez hozzábújni élni egy nyugodt boldog kapcsolatban, viszont úgy kapcsolatot találni, hogy valakinek nincs igénye anális közösülésre nagyon nehéz, egyedül talán az orális sex ami izgat de az is csak úgy ha adnám és nem akarná viszonozni de mivel ez is bizonytalan még mert sose próbáltam az is lehet hogy azt se szeretném és ez pluszban rátesz a dologra. Fura ez így de nekem nem igényem eggyáltalán, hogy más elégítsen ki efféle igényem elintézem magamnak és viszakozom attól is, hogy bárki lásson teljesen mesztelenül. Találhatok valakit a jövőben vagy ezekkel az igényekkel lehetetlen?
2019. jún. 19. 04:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehetetlen. A korodat nem írtad, de gondolom még fiatal vagy. Heteróként én úgy gondolom, hogy talán a nálad idősebb olyan 45-50+ korosztályban találhatsz hozzá partnert, mivel a fiatalabbakat még igen csak "hajtja a vére", bár kivételek mindig akadnak.
2019. jún. 19. 04:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen fiatal még 20 év alatt. Köszönöm az értelmes kúltúrált válaszod. Ment a zöld
2019. jún. 19. 05:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem vagy egyedül ezzel a korosztályodban sem, csak rátalálni kell, de aki keres az talál is, előbb utóbb. A fent említett idősebb korosztályban pedig biztosan találsz, csak kérdés neked az mennyire opció?
2019. jún. 19. 05:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit tedd tisztába a szavak jelentését.

1. Az aszexuális nem azt jelenti, hogy nem kívánja az anális közösülést.

Azt jelenti, hogy nem kívánja a szexualitást, de ennek is több formája van.

2. Attól, hogy valaki aszexuális, még vannak érzései, szeretne valakihez tartozni, hazamenni, esetleg gyereket nevelni.

Nem zárja ki egyik a másikat, sőt nincs köze egymáshoz a két dolognak.

Nem kell sürgetned a dolgokat, majd mindennek eljön az ideje, lehet nem értél még meg a szexualitásra. (más országokban nem véletlen a 21éves "felnőtt" kor, és nem 18.)

Szóval szerintem ne kattogj ilyen kérdéseken, majd szépen kialakul.

És ha aszexuális lennél sincs probléma, pasiban is van bőven ilyen típus.

2019. jún. 19. 07:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak találnék egy ilyen szimpatikus és kedves srácot, akivel ilyen formában élhetnék.

De sajnos ez marad álomszinten, mert a "vére hajtja " fajta nem az esetem, a többiek pedig rejtőzködnek...:(

2019. jún. 20. 06:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, tennék egy javaslatot. Írj a kérdezőre, de ne egyből kapcsolati jelleggel. Csak ismerkedjetek, beszélgessetek, folytassatok eszme cserét, segítsétek egymást tanácsokkal. Remélem leszel elég bátor ráírni.

Kérdező, innen súgok Neked, hogy az előttem lévő válaszoló éppen ilyen fiúval ismerkedne, mint Te.

Tudom, hogy ez nem társkereső oldal,de azért ismerkedni, beszélgetni még lehet.

Szép napot Nektek! :)

2019. jún. 20. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!