Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a helyemben lennél és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a helyemben lennél és neked többször azt mondaná lebaxó stílusban a barátod amikor késő este felhív, hogy "napról napra pofátlanabb vagy" azért mert álmosan kicsit nyávogósabban beszélek, mit szólnál? 29f

Figyelt kérdés
ez már régóta megy. nem olyan hajtűdobálósan nyávogós, hanem gyermekien nyávogós. nem tehetek róla, ha fáradt vagyok előbújik belőlem a gyermeki oldalam. Ő gyűlöli a gyerekeket és mindent ami erre emlékezteti őt. És erre már hetek óta a fejemhez vágja, hogy "+ napról napra pofátlanabb vagy, hát nem megmondtam hogy SEMMI gyerekesség?". . . mellesleg előszeretettel mondogatja hogy mindenkinek olyannak kéne lennie mint neki és én egy beteg ember vagyok.
2018. febr. 25. 20:08
 1/7 A kérdező kommentje:
nameg azt is szokta mondani, hogy ha így folytatom, keres magának másik legjobb barátot...
2018. febr. 25. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy erőszakos, bukó paraszt.

Hagyd ott.

2018. febr. 25. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogad el olyannak, mint amilyen vagy és meg akar változtatni, akkor szerintem nem érdemes tovább vele foglalkozni.
2018. febr. 25. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám a fenébe...

Bár ez lehet azért van, mert én szeretek gyerekes lenni (ha a helyzet erre alkalmas)

Egy párkapcsolatban ezt nem tudnám visszatartani.

18L

2018. febr. 25. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Az elsőnek igazat adok :)

De pl én is borzalmasan utálok mindent ami hozzájuk kapcsolódik, nem tehetek róla. Kb olyan mint másoknak amikor csikorog a kréta a táblán. Szóval ennyiből megértem és próbáld átérezni te is egy kicsit hogy neki ez nagyon rossz. Az hogy hogy fejezi ezt ki az más dolog...

Kérdésre konkrétan válaszolva: én azt mondanám hogy normálisan is lehetne kérni de ok, változtatok.

2018. febr. 25. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak egy problémája van, csak ráhúzza egyre. Aztán jönni fog a többi, hogy saját ízlésére megváltoztasson. Hagyd ott a francba. Találsz olyat, akinek nyávogósan is kellesz.
2018. febr. 26. 00:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
És még vele vagy? Ha a helyedben lennék már nem lennék együtt egy ilyen emberrel. El sem hiszem hogy elnézed hogy másoknak azt mondja hogy te egy beteg ember vagy és lekezelően beszél veled.
2018. febr. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!