Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg férfi miért simitja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg férfi miért simitja meg gyengéden a lányt, ha elmegy mellette?

Figyelt kérdés
2019. jún. 18. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán üsse meg? 😂😂 lehetett rokon vagy barát, azért mert meleg valaki, még nem “undorodik” egy nő megérintésétől!
2019. jún. 18. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem simogatok senkit, ha elmegyek mellette.

Miből gondolod, hogy ez annyire jellemző lenne ránk melegekre?

2019. jún. 18. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert egy meleg ezt csinálta velem. Érzékien az ujjával.
2019. jún. 18. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég kevesen csinálnák azt amit ő tett Veled kérdező :)

Ebből még nem kellene arra következtetni, hogy általában jellemző lenne ez ránk.

2019. jún. 18. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Én megértem a kérdésed, kérdező, tényleg fura... :D

Mármint... Én meleg srác vagyok, és a barátaim között nagyjából ugyanannyi hölgy van, mint pasi. És igen, szoktam megsimítani mondjuk a vállukat, ha éppen csak futólag találkozunk. De nem állok neki simogatni őket, az nem az én dolgom. :D És ez nem gyengéd, hanem inkább bátorító, mintegy "kitartást" kívánok nekik ezzel, mert általában rohanunk, és a folyosón egy pillanatra megállunk, mindketten síkidegek vagyunk, két szót váltunk és megyünk tovább. :D

Meg alapból velük nagyon mély, bensőséges viszonyom van, soha nem lennék velük ilyen tiszteletlen.

Szóval én mindenképpen szólnék az illetőnek, hogy álljon le. Én legalábbis először finoman, másodszor már inkább üvöltve elküldeném melegebb (szóvicc hajnali kettőkor, háhhh xD) éghajlatra, ha a pasimon kívül valaki nekiállna simogatni.

2019. jún. 19. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!