Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek a pisit?
Már miért lenne beteges? Csak azért mert neked nem jön be?
Igen, szeretem.
Mi akik élvezzük a pisilést és az ezzel élvezkedést, tudjuk, hogy mennyire őrült izgató és finom. Az egésznek van biológiai és élvezeti vonzata is.
Akit érdekel szivesen kivesézem mindkettőt.
AKik pedig most fujoznak, kivánom, keveredjenek egyszer, akár véletlenül, orgazmusközeli állapotukban pisiléses helyzetbe azzal, akit őrülten szeretnek.
Én mondjuk sokszor megcsináltam zuhany alatt lánnyal, hogy háttal állt nekem, persze a farkam már régen állt, magamhoz szoritottam, az álló farkam a popsija közé simult és elkezdtem pisilni. Ő nem tudta mit érez, de tolta magát még közelebb az érzéstől. Majd kicsit előrehajoltattam és a makkot elől összeszoritva alőször vékony erős sugárban végig a hátára pisilem, majd a puncijára, még erősebb sugárban a csiklójját céloztam meg :-). Eddig egy sem mondta, hogy fúúúúj, de szemét vagy :-), csak elkezdte élvezni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!