Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passziv sracok, ti szeretitek, ha?
Azt is szeretem meg azt is ha magamtol szopok
Most epp erre a szajbadugasra vagynek
Én aktívként írok, és nagyon szeretem/szeretném használni a passzív száját, persze ha ez neki is rendben van. Életemben egyszer engedték meg, hogy úgy rendesen, keményen sz*passak, hatalmas élmény volt :) Csak semmi kéz közben, kádban fölé tornyosultam, az ügyes szája elé, aztán gyorsan-lassan-mélyen-arccsapkodva váltogatva... Konkrétan belekönnyezett a dologba, pedig átlagos méretem van. Volt ott cuppogás, harákolás, közben kényeztette magát és nagyon örült, hogy használtam. Én 26 voltam, ő 19.
Ráadásul a srác teljesen az esetem is volt, igazi kis vékony, cuki passzív, ez pluszban felcsigázott. Sajnáltam, hogy nem lehetett hosszú távra gondolkodnunk, de az az egy élmény megérte. Volt persze más srác is az életemben, de senki nem engedte meg így.
27/aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!