Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most teljesen komoly, hogy akikkel erőszakoskodnak, azok tűrik minden szó nélkül és nem jelentik sehová?
Figyelt kérdés
Olvasom itt a kérdéseket és válaszokat és döbbenten látom, hogy mik vannak! Az áldozatok miért némák?2019. jún. 15. 12:05
11/16 anonim válasza:
Én egyszer mondtam el. Nem én jöttem ki jól a dologból. Senki nem nekem hitt.
12/16 anonim válasza:
Van egy pár kamu itt. Aki kicsit is okos levágja... amikor a főnök nem jelent be vagy vmi se szólnsenki pedig a nyugdíja bánja. Nem is lenne kellemetlen. Mégse teszi. A NAV kivizsgálná. Akkor egy ilyen helyzetbe mit várunk.... meséld el te a borzalmas élményed és ha ment utána osszad az észt... ez azoknak akik okoskodnak...
13/16 anonim válasza:
Akkor tartsd magadba aki ezt tette veled az meg csinálja tovább ugyan olyan sebeket okozva másnak mint amiket te szenvedtél el. De nem "okoskodok" tovább mert úgy látszik mindkét oldalbak megfelel ez így. Szerencsére én nem vagyok érintett, így csak okoskodok. De lehet, hogy a következő én leszek. Akkor ez kinek a felelőssége?
14/16 anonim válasza:
Legyél! Aztán lássuk mennyire van kedved 16 évesen bemenni a rendőrségre
15/16 anonim válasza:
Nem szeretnék az lenni, és remélem Te szem szeretnéd, hogy bárki más átélje azt amit neked kellett. Ne rám haragudj, hanem arra aki ezt tette veled.
16/16 anonim válasza:
Szerintem 15 évesen te sem akarsz bíróságról bíróságra járkálni (ja és aztán 100% hogy mindenki megtudja a suliban)
Tényleg egész más ha veled történik meg
Amíg velem nem történt meg én is csak néztem, hogy az ilyen emberek miért nem mondják el senkinek és miért nem mennek el a rendőrségre
Mostmár értem...ezt egy olyan ember nem tudja megérteni akivel még nem történt hasonló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!