Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ennyi körkülönbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi körkülönbség még elmegy?

Figyelt kérdés

Én 15 vagyok

Ő pedig 19

2019. jún. 15. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2019. jún. 15. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Amikor én elösször voltam voltam férfivak akkor 17 voltam, ő 32. Még se volt gond.
2019. jún. 15. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmegy. Talán most még kicsit fura lesz de ha te 18 leszel ő meg 22 akkor már semmit sem fog számítani.
2019. jún. 15. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

4 év nem korkülönbség. 15 évesen viszont fiatal vagy még ehhez az egészhez. Nem kell siettetni azt ami úgyis bekövetkezik. simán ráérsz még pár évet.

A korkülönbség melegek között egy kicsit lazábban van kezelve mint heteróknál. Ennek szerintem elsősorban az az oka, hogy nagyon kevesen vagyunk. Így ha az ember talál valakit aki szimpatikus és a vonzódás kölcsönös akkor könnyebben elnéz akár 10+ év korkülönbséget is. persze túlzásokba nagyon nem kéne esni. szvsz.

2019. jún. 15. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:
De igazából az a legnagyobb baj, hogy ő már sokkal tapasztaltabb nálam..
2019. jún. 15. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem feltétlenül baj, ha tapasztaltabb. A baj az, ha kihasznál. Ezért írtam, hogy ne kapkodj. Mert ezt még nem biztos, hogy átlátod ennyi idősen.

Ha szex nélkül is veled marad akkor nem arra hajt, ha nem akkor Te jártál jobban. Hidd el. Jobb óvatosnak lenni mint egy életre sérülni...

2019. jún. 15. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kihasználna csak félek, hogy nem leszek elég jó neki
2019. jún. 15. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Nekem bejönne egy 15 éves pedig 28 vagyok. Nem gáz...
2019. jún. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!