Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hazudott a barátom, szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott a barátom, szerintetek mit csinálhat olyankor amikor elmegy?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve párkapcsolatban vagyok egy fiúval. Fülig szerelmes vagyok a sràcba és szerencsére viszonozva van..asszem..Minden a legnagyobb rendben volt mostanáig.

Nekem azt mondta a pàrom,hogy előttem nem volt párkapcsolata, szexkapcsolata se. Én vagyok neki az első pasi. Ennek nagyon örültem, őszíntének tűnt amikor erről mesélt. Nekem volt már pàr barátom és egy 2 éves kapcsolatom is volt. Idősebb is vagyok a barátomnàl 5 évvel. Nyíltan tudunk beszélni bàrmiről. Azt hittem igazat mond és bízhatok benne.

Viszont most lebukott.

A baràtom kint volt a teraszon sörözött és a egy ismerősönkkel beszélgetett. Én bementem még piàért és akkor làttam,hogy a telefonja a nappalinkban van. Tudom,hogy etikátlan és nem szép dolog tőlem, ez hiba volt, de nagyon erős késztetést éreztem,hogy belenézzek. Akkor még nem gyanakodtam és bíztam a pàromban, mégis hajtott a kívàncsiàg,hogy mit talàlhatok a telefonjàban. Bele néztem az üzenetekbe, de nem tudtam mindent végig olvasni, mert mentem volna vissza màr a teraszra a sràcokhoz. Azt viszont làttam,hogy 16 pasival beszél jelenleg facebookon és két fószerral folytatott beszélgetéseiben láttam,hogy a szexről beszélgetnek. És volt neki egy rejtett szàmról hívàsa kb 6-7. Nem tudom ki kereshette, a telefon mutatta,hogy a leghosszabb beszélgetésük 3 órás volt. Szörnyen dühös lettem rà, nem tudtam mire gondoljak hogyan kérjem szàmon amikor kutakodtam a telefonjàban. Mondjuk ez érdekelt a legkevésbé akkor. Úgy hogy miután elment a baràtunk a pàrommal leültem beszélgetni. A telefonja végig nàlam volt, nem kereste addig. Aztán az ölébe dobtam és kértem,hogy mindent àtól cettig tudni mondjon el. De nem mondott el semmit, nagyon zavarban volt. Láttam rajta,hogy lebukott nem tud megszólalni, zavarba hoztam. A felháborodàs is elmaradt, nem veszekedtünk amiért a telefonjában turkáltam. Kértem tőle,hogy magyaràzza màr meg nekem a dolgokat kik ezek a férfiak és kivel dumálgatott óràkat. A párom nem mert megszólalni, komolyan nem csinált SEMMIT! Nagyon idegörlő volt,hogy csak bámul rám ijedt szemekkel. Nem jutottunk semmire kb fél óràn keresztül kérdezősködtem nem engedtem el addíg amíg nem magyarázta el mi a helyzet. Aztán csak annyit sikerült kinyögnie,hogy az exével beszélt telefonon többször is akivel amúgy haverok, de a sràc szerelmes belé ő viszont nem, de szeretné ha barátok maradnának és nem akarja megbántani se az exet, ezért dumál vele stb. Egy világ dőlt össze bennem, nem tudom hogy miért kellett hazudni, nem zavart volna,ha lett volna valakije előttem és ezekszerint volt is. De hazudott nekem és ez az ex...szerelmes belé és ő még barátkozni akarna vele, ezzel csak bíztatja, hitegeti a szerencsétlent. Tulajdonképpen hamar lezàrult a beszélgetésünk, mert a barátom fogta magàt és lelépett. 2 napig nem jött haza és a telefonjàt is itthon hagyta.

Tegnap este felé jött haza kb egyszerre érkeztünk meg. Nagyon aggódtam érte, beszélni akartam vele és még MINDIG K*VA dühös vagyok rà!!! Azt mondta a mamàjànál volt nem akart velem veszekedni ezért ment el. Hinni akartam neki, de kb rá egy 5 percre hívták és elöttem telefonàlt az EXÉVEL. Olyanokat mondott,hogy "köszi minden rendben lesz" "majd még összefutunk" stb kérdeztem ki az? Megrázta a vàllàt és mondta,hogy az exe. Abban a pillanatban megràngattam a barátomat, pontosabban a ruhàjàba markoltam. Direkt mintha provokàlni akart volna és a képembe vigyorgott. Aztàn kérdezte,hogy "mivan féltékeny vagy se*fej?" meg hasonlók. Kértem tőle,hogy takarodjon a lakàsból. Egész este veszekedtünk csak aztàn megint lelépett VOLNA, de megmondtam neki,hogy ha most az exéhez megy akkor köztünk vége. Erre meg megakart ütni meg kiabált velem,hogy miért gondolom,hogy az exéhez menne. Mondjuk mert hazudozott nekem. Előttem hívta fel a mamàjàt és kihangosította a telót elmondta a mamàja,hogy nàla volt mindkét nap és ne aggódjak, meg ne veszekedjünk, csak hallgassam meg a páromat, nem tett semmi rosszat, miért akarom "megölni".

Beszélt picit még a mamàjàval,hogy lehet benéz hozzá még valamikor aztán elment, kérdeztem,hogy hova megy, azt mondta nem az exéhez csak nem akar làtni, egyedül akar lenni.

Most komolyan..merre járkálhat ez éjjel??????? Mit csinàlt??????????????

Ma 6óra környékén jött haza, elment tusolni, csinált magànak reggelit, nekem meg palacsintàt és bejött a szobánkba,hogy " beszélgessünk" elkezdett csókolgatni, olyanokat mondott,hogy nagyon hiànyzom neki, szeret engem, beszéljünk meg mindent. Közben meg arra ment ki a játék,hogy meg*jam. Leráztam magamról erre megint veszekedett velem és MEGINT elment, de úgy vágta be maga után az ajtót,hogy az ajtó zár meglazult. Nem tudom hova megy ilyenkor, úgy tudom nincsen neki sok barátja csak egy két haver, ott van neki a mamája és én.. Kihez megy? Az exéhez? Azokhoz a srácokhoz akikkel a szexről dumálnak? Mit tegyek? Nem akarom őt elveszíteni, olyan jó sràcnak tűnt erre kiderül,hogy lázad itt, és lehet megcsalt,hazudozik..

F/24

2017. jún. 13. 10:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
hát barátom, ennyire nem lehetsz vakon és naiv... azonnal dobd ki
2017. jún. 13. 10:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok bízni benne, már utálom őt! Gyűlőlöm közben meg aggódok is és szörnyen fáj az àrulàsa.
2017. jún. 13. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Fáj, persze, és a szerelem nem múlik el azonnal, de azzal, aki így átvert, képtelen lennék együtt lenni. Te pedig nem őt szereted, hanem azt, akinek hitted őt.
2017. jún. 13. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Dobjad ki
2017. jún. 13. 10:23
 5/14 A kérdező kommentje:
De szeretnék vàlaszokat kapni!! Ennyivel tartozna nekem, màr gyűlölőm őt. Nagyon dühös vagyok rá, amikor meglátom legszívesebben megrángatnàm még pàrszor vagy megütném. Soha nem vertek még át így. Ja és kidobnám én, de úgy sem fog eltakarodni a lakàsból közösen béreljük.Engem a munkám ide köt nem tudok elmenni másik albérletbe (megint..) ő is ugyan ezzel fog előállni tudom.
2017. jún. 13. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ez annyira piti dolognak tűnik, hogy számomra abszord, hogy vki ilyen dolgon képes veszekedni
2017. jún. 13. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de egy 19 éves gyerektől mégis mit vársz? Tőle aztán nem fogsz válaszokat kapni, mert mint látható, nem tud felelősséget vállalni a tetteiért, döntéseiért, nem tud veled nyílt, őszinte és egyenes lenni, és még neki áll feljebb. Direkt provokál, meg felháborodik. Ilyen a tinikapcsolatokban van. Szerintem készítsd fel magad arra, hogy el kell engedned, és ideje egy érett, felnőtt kapcsolatba belevágni.
2017. jún. 13. 11:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Koràbban olyan komolynak láttam,érettebbnek egész idő alatt. Most kezdett el velem így viselkedni.
2017. jún. 13. 12:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát megmutatta a masik arcát 😐 Miert nem tudod otthagyni? Milyen szakmad van?
2017. jún. 13. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Egy 19 éves gyerektől valóban nem várhatsz semmit, mert még nem tud komolyan cselekedni az életben, nem érzi a dolgok súlyát.

Az hogy másokkal telefonál, még nem lenne gond (mert lehet épp a veled való kapcsolatát beszéli meg, amit ugye jó elmondani egy barátnak). Ebben az esetben viszont joggal mondhatod, hogy akkor találkozzatok hármasban, hiszen aki az ő barátja, az a te barátod is.

Az viszont, hogy az exével beszél, valóban tűrhetetlen.

Szerintem mondd meg neki, hogy vagy leállítja magát ezekről, vagy szakítasz vele. Az is jó lecke lenne, ha mondjuk néhány napra elérhetetlenné tennéd magad, azaz nem találkoztál vele, nem írnál vissza, nem vennéd fel neki a telefont stb. Az ilyenekkel csak így lehet bánni, ha a saját bőrükön érzik tetteik következményét. Mert ugye a sima veszekedésekkel semmire sem mész: végighallgatja (mondjad bolond mondjad még -- gondolja magában), aztán minden folytatódik úgy ahogy eddig. Ha azonban felborítod a kis életét, vagyis néhány napra megszűnsz számára létezni, akkor majd észbekap és változtat. Ha fontos vagy neki, akkor változtat, ha viszont nem hatja meg az eltűnésed, akkor legalább tudod, hogy nem is vagy neki fontos.

2017. jún. 13. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!