Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok! Ha dönthetnétek hogy holnaptól heterók lesztek vagy maradtok melegek hogy döntenétek?
Ha ez a lehetőség akkor adódott volna meg mikor 12 éves voltam és rengeteg traumán mentem át az elfogadásom miatt, illetve az a rengeteg ima, hogy miért lettem én a kaukktojás (akkor nem ismertem más melegeket, azt hittem én érzek így egyedül), akkor azt mondom igen.
Most 27 éves vagyok, rengeteg dolgon mentem át mire elfogadtam önmagam, rengeteg dolgot tanultam, rájöttem arra is, hogy a hetero világ sem egy meseszerű valami, hanem ők is rengeteg megpróbáltatásokon, problémákon mennek keresztül, és nem olyan a kapcsolatuk, mint az kívülről látszik.
A heterók sok mindent tennének meg, ha nem lennének kapcsolatban, szokták is nekem mondani a haverjaim akiknek párja van, ha én lennék a helyedben minden csajt megfektetnék így és úgy élném az életem, szóval ők nem elégedettek.
Illetve hány olyan pasi vagy nő van aki egy félrelépést sem mer bevallani, hanem sunyít mint a kutya, bezzeg ha mi felvállaljuk magunkat, és az érzéseinket, hogy melegek vagyunk, akkor jönnek azzal, hogy nem vagyunk férfiak :D
Szóval, nem, nem lennék hetero. Az olyan "átlagos" én egyedi akarok lenni :D
Utolsó:
Egy pasit sokkal könnyebb felszedni, mint egy csajt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!