Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisok! Ha dönthetnét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisok! Ha dönthetnétek hogy holnaptól heterók lesztek vagy maradtok melegek hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 11. 10:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Egyértelműen hetero lennék, nekik sokkal könnyebb az életük.
2019. jún. 11. 17:03
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Maradnek meleg. En jol erzem magam igy. 25f
2019. jún. 11. 17:15
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Maradnék meleg, különben akkor már nem ugyanaz az ember lennék.
2019. jún. 11. 19:08
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha ez a lehetőség akkor adódott volna meg mikor 12 éves voltam és rengeteg traumán mentem át az elfogadásom miatt, illetve az a rengeteg ima, hogy miért lettem én a kaukktojás (akkor nem ismertem más melegeket, azt hittem én érzek így egyedül), akkor azt mondom igen.

Most 27 éves vagyok, rengeteg dolgon mentem át mire elfogadtam önmagam, rengeteg dolgot tanultam, rájöttem arra is, hogy a hetero világ sem egy meseszerű valami, hanem ők is rengeteg megpróbáltatásokon, problémákon mennek keresztül, és nem olyan a kapcsolatuk, mint az kívülről látszik.

A heterók sok mindent tennének meg, ha nem lennének kapcsolatban, szokták is nekem mondani a haverjaim akiknek párja van, ha én lennék a helyedben minden csajt megfektetnék így és úgy élném az életem, szóval ők nem elégedettek.

Illetve hány olyan pasi vagy nő van aki egy félrelépést sem mer bevallani, hanem sunyít mint a kutya, bezzeg ha mi felvállaljuk magunkat, és az érzéseinket, hogy melegek vagyunk, akkor jönnek azzal, hogy nem vagyunk férfiak :D

Szóval, nem, nem lennék hetero. Az olyan "átlagos" én egyedi akarok lenni :D

2019. jún. 11. 22:00
 15/22 ftf1983 ***** válasza:
92%
Dehogy akarnék heteró lenni. Akkor felelhetnék meg a társadalmi elvárásoknak, hogy feleség, gyerek. Így melegként sokkal jobb, szabadabb az életem és semmilyen hátrányom vagy problémám nem származik a melegségemből.
2019. jún. 12. 08:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy maradnék meleg! Az első perctől felvállaltam a másságomat, így alakult ki a baráti köröm is ahol mindezek ellenére roppant népszerű vagyok, és rengeteg barátom van! A családom is elfogadott olyannak amilyen vagyok, büszkék rám amit saját magam elértem az életben! Szóval én egy boldog meleg hapsi vagyok, aki semmi kincsért nem változna át heteróvá!
2019. jún. 12. 12:34
 17/22 Lacás1976 ***** válasza:
84%
Nem lennék heteró akkor se ha lehetne.akkor se ha fizetnének érze én így érzem jól magam. Nem akarom a hetetók unalmas életét élni.
2019. jún. 13. 07:32
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
Mindennap mas csajjal kúrnak jo unalmas lehet a heterok élete
2019. jún. 13. 07:33
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó:

Egy pasit sokkal könnyebb felszedni, mint egy csajt :)

2019. jún. 13. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne, hogy már ma?! Amennyi keserűség, visszautasítás, reménytelen szerelem és egyedüllét már volt és gyanítom is, hogy lesz is még, inkább lennék olyan : aki hamarabb talál Társat, nem bámulják meg az utcán, nem közösítik ki, mert megfogja a Párja kezét ... Lehet ma már nem annyira, de jópár éve, amikor még kezdődött ez a minden számomra, nagyon így volt. Most meg már a kutya sem ugat meg, mert mindenki szebbet, jobbat, fiatalabbat akar, várja a herceget. Én meg nem akadályozok meg senkit sem ebben. :)
2019. jún. 15. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!