Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok ti ki próbáltátok már a bareback szexet?
Csináltátok már bareback-ben? Vagyis Gumi nélkül?
Melyik a jobb gumival vagy anélkül?
Gumi nélkül nem undorító nektek?
Én csak biszex vagyok, de általában úgy szoktam. Évi kb 2 fiú partnerem van, amikor megkívánom a dolgot fiúval egy pár hétig. Most voltam ingyenes szűrésen hepatitisre és hivre, negatív lett ugyanúgy mindkettő mint minden évben szokott. Tudom ez nem 100%, de normális, értelmes srácokat választok, akik se saját bevallásuk szerint, se kinézet alapján nem mentek végig a fél városon. Sokszor ha lehet újakat avatok be, akik meg még egyáltalán nem voltak fiúval. 8-10 sráccal voltam, baleset még sosem történt, tehát olyan, amikor kakis lett a farkam.
A jó részre térve pedig: Óvszer nélkül dugni egy szűk segget, majd bele élvezni valami csodálatos érzés. Vagy amikor utána nézed, hogy folyik ki onnan a spermád. Nekem aktívként ezek elképesztő jók. Csak fizikailag azt hiszem a bele élvezés a létező legjobb dolog az életben, a természet nem véletlenül alakította ezt így.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!