Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg pasik nem váltogatják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg pasik nem váltogatják a felállást?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban mindig ugyanaz marad az aktív? És mondjuk az aktív nem is orálozza a passzívot?

Elnézést, nem tudom, hetero vagyok.

2019. jún. 9. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahány pár annyi szokás. Vannak unik akik szeretnek aktívok és passzívok is lenni. Vannak aktívok akik szopni viszont szeretnek. Vannak passzívok akik viszont nem is szeretik ha szopják őket. Teljesen változó.
2019. jún. 9. 02:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért, minden heteró ugyanazt szereti? Legyen bármilyen beállítottságú a pár, változó igényeik vannak. Nem minden meleg ugyanolyan. Ugyanúgy, ahogy heteróból is van, aki szeret dominálni, és alárendeltnek is lenni(pl én is).

25N heteró

2019. jún. 9. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
Az én szemszögem az hogy az aktív ne szeressen szopni csak dugni és szopatni. Én passzív létemre nem is nagyon szeretem ha leszopnak vagy piszkálják a nemiszervem. Férfiatlan ha egy aktívnak pénisz van a szájába...
2019. jún. 9. 08:03
 4/5 -remete- ***** válasza:
96%
Izlés dolga mindenképp pl szeretek nyalni dugni dugatni magam az asszonnyal. Ritkán.megkívánom a pasit is. Olyankor meg amit szeretne ha kell passzív ha kell aktív ha kell csak szopok vagy szopatok. Nincs szerintem olyan szerep amit ne lehetne megváltoztatni ha olyan a kémia.
2019. jún. 9. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért amikor egy aktív és egy passzív között szélsőségesen nagy a férfias / lányos személyiségbeli különbség, akkor nem fogják tudni "átugorni önmagukat". Ahhoz pl. hogy egy személy dugni tudjon, nem elég egy farok, ahhoz kell a férfiakra jellemző ellazulási képesség, és egyéb vágyak, amik agyban dőlnek el...
2019. jún. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!