Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Baj lenne a passzív szereppel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lenne a passzív szereppel?

Figyelt kérdés

Szóval én 18 vagyok párom 32. Mindketten unik.

Amikor ő csinálja nekem az fáj.Persze kinek nem első pár alkalomnál de azokon már bőven átestünk. Nem bírom élvezni. Pedig sokat fantáziálok a passzív szereppel. Mostanában viszont én aktívkodom és nagyon bírom. Pedig nincs nagyonnagy méretem(16), mégis mikor én csinálom neki akkor látszik rajta hogy el kell viselnie, de élvezi. Én is elviselem de élvezni már nem tudom. Kinézetre tökre tipikus passzív tininek nézek ki de személyiségem az inkább domináns. Veletek is történt ez a szerepcserés dolog hogy mégis más jött be amit ti kigondoltatok?

2019. jún. 1. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj sincsen Veletek. Ha Nektek így jó, akkor így kell csinálni.
2019. jún. 1. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit többet tagitson mielőtt berakja
2019. jún. 1. 19:40
 3/3 ftf1983 ***** válasza:
100%
Nincs itt semmi gond. A személyiséged olyan, hogy az aktív szerep jön be neked. Én pont ugyanilyen vagyok.
2019. jún. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!