Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Aki szeret és szokott meztelenkedni egyedül, vagy barát (ok) társaságában teszi? Legfőképpen hol, milyen körülmények között és van-e más is? Vagy csak esetleg félmeztelen felsőtest?
Sziasztok
Én mindenhol ahol csak lehet ledobom a textilt. Otthon, kertben, szabdban, persze figyelembe veszem a társadai elvárásokat. Nem vagyok magamutogató, csak szeretem a teljes testi szabadságot.
Mindegy, hogy egyedül vagy társságban vagyok. Persze az utóbbinál tudom, hogy kik azok akik prüd neveltetésben részesüktek és nem szeretik a meztelenséget. Ilyenkor egy fürdönadrágot magamon hagyok. Volt már olyan, hogy beszélgettünk a nudizmusról és azt mondták, hogy csak szájhös vagyok, mert ök se merik és én se. Ekkor mondtam rendben ledobom a textilt és egész nap meztelen leszek, de nincs semmilyen beszólogatás, rosszalló szemrehányás, hisz ök akik prüdök vettel rá arra, hogy benizonyítsam azt, hogy jól èrzem magam meztelenül.
Meglepödtek, de tartották a szavukat. Feszengve érezte magát egy-két ember, de kb 2 óra mulva már nem is foglalkoztak velem, söt mindenkin egy fürdö maci volt csak, mind fiùkon, mind a lányokon.
Ez kb 10 éve történt.
46/F
20/Fiu. (twink testalkatu)
Huszonévesek , korombeluliek, en is szeretek meztelenkedni, szeretnék ilyen haverokat! írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!