Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak a szexet élvezi velem vagy szeret is?
Figyelt kérdés
Mert én szerelmes vagyok ebbe a fiúba. Mielőtt kipróbálta velem azelőtt csak lányokkal volt. Az első együttlétünk is úgy kezdődött, hogy hagyta hogy masszírozom pólón keresztül, és megcsókoltam. Még akkor is azt gondoltam, hogy heteró és hülyeséget csináltam, mert nem örült neki. Kirohantam a fürdőszobába és nagyon rosszul voltam. Bejött utánam elnézést kértem tőle, meg bevallottam, hogy tetszik nekem, meleg vagyok. Még akkor is ki voltam borulva amikor vigasztalt, meglepődtem amikor elkezdte puszilni az arcomat, és megcsókolt. Hagyta hogy lesz-----, meg ki----- nekem. Egyre többet keresett meg mondta, hogy milyen szép kisfiús arcom van. Buliban voltunk ahol lerázott több lányt is. Este mikor hazamentünk be volt indulva olyat kért hogy üljek a szájára, és mindent csinált, mint egy meleg. Szokta mondani, hogy szeret hozzám bújni, meg ha kettesben vagyunk ölel, sokszor csak simogat. Azt mondja, hogy nem meleg, meg erősen homofób is szerintem. Amikor először együtt voltunk utána hozzám sem szólt mielőtt hazament.2019. máj. 30. 17:23
1/1 anonim 

válasza:

Meleg vagy nagyon biszex, és nem tudja elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!