Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik aktív se élvezi a szexet, ha abban nem hatolhat be a partnerébe?
Figyelt kérdés
Én még sose beszéltem olyan aktívval, aki nem az análért akart találkozni.2016. márc. 30. 01:31
1/15 anonim válasza:
Napsütés,Hollywood az élet mámora
Szifilisz és AIDS szerelmünk záloga
Ha meglátják hímtagod , szivük nagyot dobban
Ha leszívod őket mind a szádba robban
Anál,anál csodás anál lüktet már az ér
A farkad a seggemhez majd a számhoz ér
Érzem,hogy nem oké hallgat a szív
Nagyon szépen kérlek ma te légy a passzív.
2/15 anonim válasza:
Hát, igazából lehet anélkül is szexelni, vagy inkább szeretkezni. Pl: orális szex.
3/15 anonim válasza:
Én aktív vagyok de a dugás kimondottan taszít! Csak az orál más nem!
4/15 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, mint a 3. válaszoló.
5/15 anonim válasza:
Én pont fordított, mint az előzőek, nem szeretem, ha szopnak, de dugni annál inkább kedvelek.
6/15 anonim válasza:
én nagyon élvezek mindent. nem mindig rakom be, élvezem a csókolózást, a simit, bújást, imádom szájjal, kézzel kényeztetni a barátom minden testrészét.. nem az a fő, hogy én elmenjek
7/15 anonim válasza:
Na a barátod mázlista kedves előttem író!
Én aktív vagyok, de pont azt szeretem ha sokáig szopnak. Dugni annyira nem, tehát csak orál tökéletes nekem.
8/15 anonim válasza:
én is nagyon szeretem ha sokáig szopnak de ugyanugy imádom adni is jö sokáig. mondjuk nem a szopást mert elfárad a szám:D
9/15 anonim válasza:
Én passzívként szeretem ha dugnak, naponta, kétnaponta mindenképpen kell. Szerencsére a barátom tényleg 'aktív". Én olyan aktívval nem állnék le, aki nem akar dugni.
Szopni szeretek de azért vannak határok nem egy órán át gondoltam, ha úgy érezem elég volt, akkor igenis dugjon meg.
10/15 A kérdező kommentje:
Érdekes, akkor csak én találok rossz partnereket. Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!