Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok titeket mennyire befolyásol a párválasztásnál hogy valaki cigizik?
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 09:56
1/9 kovpet 

válasza:

Teljes mértékben kizáró ok. Bár én bi vagyok.
2/9 anonim 

válasza:

Nálam is teljesen kizárt hogy egy dohányos legyen a párom.
5/9 anonim 

válasza:

Miven én sem dohányzom, így számomra is undi ha valaki bagószagú... Tehát befolyásol, és kizáró ok. Akkor nem zavar ha csak "kocadohányos", azaz nagyon ritkán, esetleg hétvégén szív el 1-2 szálat, de a rendszeres dohányos nem érdekel.
Bár én is bi vagyok...
6/9 anonim 

válasza:

Engem zavar, de ha csak ritkán cigizik és nem bűzlik a cigitől, akkor eltűrném. Ha viszont sokat cigizik, akkor biztos, hogy nem működne.
7/9 anonim 

válasza:

Engem nagyon zavar :( szóval ezt az elején tisztázom az illetővel, mert így nem igazan akarok komoly kapcsolatot, ha az illető rendszeresen dohányzik (én nem).
Ha nagyon ritkán teszi, azt még elviselném.
8/9 anonim 

válasza:

Nálam is kizáró ok a dohányzás. Nem bírom elviselni a szagát már kiskorom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!