Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok masztinál az a cél hogy minél hamarabb végezzetek, vagy megadjátok a módját? .
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 13:09
1/8 anonim válasza:
Sajnos gyorsan és halkan kell állandóan. :/ 20/f
2/8 anonim válasza:
Nálam nem cél hogy mihamarabb végezzek.
3/8 A kérdező kommentje:
És közben inspiráció van?vmi film vagy ilyesmi
2019. máj. 26. 13:19
4/8 A kérdező kommentje:
???😉
2019. máj. 26. 13:20
5/8 anonim válasza:
Én nem szeretem gyorsan csinálni. Mindig szépen lassan élvezetesen.
17f
6/8 anonim válasza:
Nálam mindig van inspiráció :D
Egyszerűen kihagyhatatlan.
7/8 anonim válasza:
Én gyorsan nem szeretem. Minimum 2 óra, de az a legkevesebb. Átlagban olyan 8 órát szoktam, de volt már 15 is. Igaz ez azért eléggé lefárasztó.
8/8 A kérdező kommentje:
Én akkor szoktam használni a filmeket ha nagyot akarok élvezni...mert olyankor a fétisemről nézek videókat
2019. máj. 26. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!