Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Keresztény homoszexuálisok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény homoszexuálisok! Sikerült már valakinek heteronak változnia?

Figyelt kérdés

Sok homoszexualisrol hallottam, hogy megtért és elhagyta a homoszexualis életmódot.

Az is lehetséges, hogy abban is tud segíteni Isten hogy melegbol valaki hetero legyen?

Tapasztalatokat szívesen meghallgatok ha valakinek esetleg sikerült.

2019. máj. 16. 18:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, ennyi ésszel egy marék lepkefing lehetnél.
2019. máj. 17. 00:03
 12/56 A kérdező kommentje:

Én csak leirtam a véleményem, szerintem bantot és csúnyát sem sertot nem írtam, ehhez képest a hozzaszolasok annál inkább szemelyeskedok.

A vallasomat egyébként nem hasznalom gyűlölet keltesre, le is írtam, hogy még is értem azt aki ezzel küzd és hogy nem minősíteni akarom, de ez azt mutatja, valaki a kommentelok közül mégis ezt szeretné kihallani belőle, magán ugye.

Ami a szeretetet illeti, igen az az igazán fontos egy hívő számára, de akkor sem lehet ezzel magyarázni olyan tetteket amik egyértelműen helytelenek. Ezt vagy tudomásul veszi valaki, vagy nem. Harmadik út nincs.

2019. máj. 17. 00:38
 13/56 anonim ***** válasza:
91%

Nézd meg ezt a két filmet, légyszi.

[link]

[link]

2019. máj. 17. 01:45
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy csúnyát nem írtál, de bántót és sértőt igen. A kommentjeidből azt lehet leszűrni, hogy minden meleg erkölcstelen életet él, az összes nemi beteg, és megrontják a gyerekeket. Ezek azért elég durva kijelentések. Egyébként mindegyikre van vizsgálat, ami megcáfolja ezeket a kijelentéseket (persze egyik kutatás sem olyan hiteles, mint a Biblia...).

Én 26 éves vagyok, lediplomáztam, dolgozok, adót fizetek, életemben két kapcsolatom volt, a második öt éve tart, teljesen "hagyományos" nemi életet élünk. Egyszerűen nem értem, hogy ebben mi lehet bárkinek is zavaró és erkölcstelen?

Egyébként ha Isten nem így teremtett téged, miért "választottad ezt az életformát"? És még miért nem lettél heteró, ha ennyire tudod a megoldást?

2019. máj. 17. 06:49
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, légyszíves!

Kezd el olvasni a Szent Könyvedet 2Mózes 20-tól, és számold össze, hogy az elmúlt hónapban hány passzusának nem feleltél meg.

Pl: részben műszálas ruha van rajtad? BŰNÖS VAGY!

2019. máj. 17. 10:44
 16/56 anonim ***** válasza:
96%

#4-es #8-as vagyok.

Bevallom iszonyat nagyot tévedtem. El sem tudom mondani mekkorát. Ha ezt előbb látom bizony bele sem kezdtem volna az egészbe. Meg voltam győződve róla, hogy egy meleg keresztény írta ki a kérdést és én mindössze a vívódásán akartam könnyíteni azzal, hogy elmondtam én hogy gondolkodom a témáról. Számomra mi hozott megnyugvást. De most már az a benyomásom, hogy a kérdező biztosan nem meleg, hanem mindössze fanatikus hívő. Hisz egyszer azt mondja "Sok homoszexualisrol hallottam, hogy megtért és elhagyta a homoszexualis életmódot.", majd azt, hogy "Ő teremtett melegnek,hogy szembenezzek vele és elfogadjam magam. Kizart dolognak tartom." végül "Én sok vallomást hallottam már homoszexuálisoktol hogy hetero emberek lettek". Akkor most mi a helyzet? Meleg vagy? Beszéltél melegekkel? Vagy hallottál róluk? Vagy mi az igazság? Illetve ha meleg vagy akkor miért vagy még meleg, ha minket azért ostorozol, hogy nem tudunk megváltozni? Nem személyeskedek csak szeretném érteni a motivációd. Mert azokról a vádakról amikkel minket illetsz a legtöbb meleg tudja, hogy egyszerűen nem igazak.

Ezek miatt mondom, hogy semmi értelme a párbeszédben mert minden amit mondok/mondunk csak pusztába kiáltott szó amit elvisz a szél.

A vallási részéhez bármit mondok az "félremagyarázás" annak ellenére, hogy nincs a mondanivalómban ellentmondás és az egyetlen érv ami ellene szól az az, hogy a kérdező nem akarja elfogadni a homoszexualitást. Most magyarázhatnám, hogy a felhozott Szodoma és Gomora esetében nem a homoszexualitás hanem az erőszakos bujálkodás és kicsapongó élet volt a bűn. példálozhatnék Athénnal, és Spártával, hogy miért maradt ki Isten haragjából amikor ott nyíltan és elfogadásban éltek homoszexuálisok. Persze erre megint az lenne a válasz, hogy félremagyarázom.

Aztán felhozod a világi kérdéseket, amiknek semmi közük a valláshoz. Mint a homoszexuálisok házassága és gyermekvállalása és semmi mást nem teszel, csak felsorolod ugyan azokat a mondvacsinált érveket amiket mindig durrogtattok. Elmondhatnám még egyszer mindegyikre a cáfolatot forrásokkal együtt de ahogy eddig egyszer sem most sem lenne semmi hatása. A hit dolga rád tartozik. Abban hiszel amiben akarsz de a tények azok tények. Azokat kár tagadni.

A bűnbeesésre hivatkozol mint okra a homoszexualitás magyarázatára pedig a homoszexualitás az állatvilágban is jelen van. Megfigyelhető számtalan fajnál. Akkor ők is bűnbe estek, vagy az ember bűne az állatvilágot is megrontotta? De ha így van akkor őket ki menti meg? Vagy az állatoknak nincs lelkül? akkor nincs bűn és nincs bűnbe esés. De akkor nem lehetne homoszexualitás sem.

"Gondolj bele milyen lehet egy szerető Istennek azt nézni, ahogy az ember mindent az Ő tervével ellentétesen csinál."

Gondolj bele milyen lehet egy szerető Istennek azt nézni, ahogy az ember az ő szavait kiforgatva a szeretet parancsával ellenszegülve az Ő nevében gyűlölködik. Mert azt viszont Te felejted el amit Jézus mondott. "Aki bűntelen közületek, az vessen rá először követ." Te is tudod, hogy hol és milyen körülmények közt mondta ezt. Az ember nem ítélkezhet egy másik ember felett mert az ítélkezés joga Istené. Jézus példát mutatott a házasságtörő asszonnyal. Azt mondta "Én sem ítéllek el téged...". Akkor Ti miért ítéltek el minket?

Azt mondod, hogy nem akarsz senkit sem bántani pedig azt teszed. Szándékosan, és tudatosan. Hisz miért írtad ki a kérdést amikor Te magad állítod, "sok vallomást hallottam már homoszexuálisoktol hogy hetero emberek lettek a megteresuk után.". Ha megbizonyosodtál róla akkor miért kérdezed, hogy történt e ilyen? Bár én az életem tenném rá, hogy akár melyik "sikertörténet" főszereplőjét szembeállítanánk egy korábbi ízlésének megfelelő mezítelen férfivel olyan merev lenne a frissen heteróvá vált pénisze, hogy kilyukasztaná a nadrágját. Ez nem 100%, hanem 1000%. Ebben teljesen biztos vagyok.

2019. máj. 17. 13:10
 17/56 anonim ***** válasza:
92%
Amen.
2019. máj. 17. 14:18
 18/56 A kérdező kommentje:

Így van, Jézus szereti a bűnöst, de a bűnt ki nem allhatja. Az egy dolog hogy valaki érez homoszexuális vágyat és megint más, hogy ki is éli azt, ami egyértelműen helytelen Isten szemében és nem tudok róla, hogy Jézus egyszer is elfogadott tényként beszélt róla.

Akit érdekel, itt van két volt homoszexuális története, és nem hinném hogy csak a levegőbe beszélnek. Valami változást kell érezzen az ember, hogy így tudjon beszélni.

Ami pedig azt illeti, igen, biztos vagyok benne, hogy valaki aki homoszexuális eletet élt, arra ugyanúgy hatással lehet ez később is, csak azon múlik az egész, hogy kieli e ezt a vágyat vagy nem és, hogy mennyire enged neki. A két személy közül az egyik megszerette a női testet, a nő esetében nem tudom a magán életét mert arról nincs infó, de ezek szerint nem lehetetlen.

[link]

[link]

2019. máj. 17. 16:09
 19/56 anonim ***** válasza:
92%

Pont erről beszéltem. Nem tudsz Te semmit. Csak azt hajtogatod, hogy Isten és Jézus kit gyűlöl.

Szerintem senkit, de ha neked ettől jobb akkor élj boldogan a gyűlöletedden. Mert az a Tiéd és csak a tiéd és nem Istené se nem Krisztusé.

Aztán majd amikor Isten előtt számot kell adnod az életeddel neked kell felelned azért miért gyűlölködtél ott ahol Krisztus a szeretetet hírdette.

Nem vagytok jobbak mint a farizeusok.

2019. máj. 17. 16:31
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, nem tudom hogy meleg vagy-e, de szerintem

a) az vagy, és a válaszok rohadtul nem érdekelnek, csak magadnak akarod bizonygatni, hogy ez "gyógyítható"

b) nem vagy az, és csak másoknak akarsz okoskodni hogy ez mekkora "bűn" meg stb és meggyőzni őket hogy nyomják el a melegségüket, szintén nem foglalkozva a válaszokkal

Ha az a) eset áll fent: hát hajrá, nyomd el ha úgy tetszik, a saját életedet rontod el

Ha a b) eset áll fent: senkit nem érdekel a feltűnési viszketegség. El kell fogadnod, hogy a kedvenc könyved sokaknak lókukit sem jelent, egy kategóriába kerül a Csipkerózsikával, és hiába vergődsz, a mindenható szakállas pali és a "törvényei" nem érdekelnek mindenkit.

Ideje kinőni a mesékből, és nem megpróbálni korlátozni mások szabadságát, mert azt mondják a hangok a fejedben meg a kedvenc régi könyved is azt írja.

Amúgy a válasz, amivel egyik esetben sem fogsz foglalkozni:

Nem, nem sikerült, mert nem lehet, max elnyomod és rosszabb esetben még egy nő életét is elcseszed azzal, hogy szerelem nélkül magadhoz kötöd pl. házassággal/gyerekkel, aztán üres lesz a kapcsolatotok és lehet még félre is lépsz valami pasival.

2019. máj. 17. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!