Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol találtatok szexhavert?
Figyelt kérdés
Én akikkel beszeltem egy idő után eltűntek, vagy kapcsolatot akartak. Így régóta próbálok találni. Nektek hol sikerült? Budapesten például hol lehet? 18/f2019. máj. 16. 14:14
1/14 anonim válasza:
Még sehol, én is úgy vagyok vele mint te, a legtöbb kapcsolatot akar, vagy csak kamuzik..
2/14 anonim válasza:
én nem keresgéltem mégis összejött
4/14 anonim válasza:
igazából nem kerestem csak kialakult egy srác és köztem a koleszban
5/14 anonim válasza:
Elmegyek egy meleg szórakozóhelyre és megvan a szexhaver.
6/14 anonim válasza:
Nekem Romeón meg az Alterban sikerült, de a Magnum is jó erre
7/14 anonim válasza:
Én szexhavert keresek, lehetőleg egy fiatal fiú személyében... Kár, hogy nem találok!
8/14 anonim válasza:
Én is keresgélek, kapcsolatot is vagy sexhavert is, passzív vagyok. Eddig nem sok sikerrel, mostanában :D
9/14 anonim válasza:
Szex havert keresek. Aktív vagyok. 36/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!