Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegkent hogy talaltatok kapcsolatot? Ha nem is Tinderen vagy valami ilyen applikáción? 20/F
Kapcsolatot ugyan egyiken sem találtam, de meleg applikációk közül ezeket ismerem:
Planetromeo - ahogy tapasztaltam itthon ez a legnépszerűbb, szinte mindenki fent rajta, akinek máshol is van profilja.
Grindr - elég sokan fent vannak, de az ellenségeimnek se kívánnék rosszabb helyet. (Gyakorlatilag olyan, mint a planetromeo mobilappja, csak sokkal jobban megpróbál lehúzni...)
Én ezeket ismerem applikációban. Van még a Hornet, de számomra az totál használhatatlannak bizonyult.
23/F/m
Ez az oldal is tökéletes.
Tudom.
Komolyan lehetne társ kereső is.
2###
Bárki és bármilyen ember legyen is az, joga van ott élni ahol ő akar.
Azért mert ő más attól meg ugyan olyan jó ember , sőt jobb mint egyesek.
Én hetero vagyok de semmi bajom azokkal akik masabbak mint én, nem ítélek el senkit sem, amíg engem nam bántanak adódik el vagyok.
Belső után itelkezem hogy milyen is ő. ::))
Én planetromeon találtam meg a jelenlegi páromat, és szeretjük egymást. Sok sikert neked is!
20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!